Σάββατο, 4 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Έφοδος των εισαγγελέων Διαφθοράς στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Έφοδος των εισαγγελέων Διαφθοράς στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Αιφνιδιαστική έρευνα στα γραφεία του ΚΕΕΛΠΝΟ -μετά από παραγγελία των εισαγγελέων Διαφθοράς- πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή από κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας.

Οι εισαγγελικοί λειτουργοί επιδιώκουν να εντοπίσουν έγγραφα που σχετίζονται με τις διαφημιστικές δαπάνες του Οργανισμού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατασχέθηκε πλήθος εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων, αλλά και αλληλογραφία, που αφορούν στην υπό έρευνα περίοδο 2011-2015.

Σημειώνεται ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Διαφθοράς σε βάρος των τότε μελών του ΔΣ και Διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ για απιστία σχετική με την υπηρεσία, υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Η έρευνα αφορά στο διεθνή διαγωνισμού που διενήργησε το ΚΕΕΛΠΝΟ για το έργο «Εθνική Επικοινωνιακή Εκστρατεία Πρόληψης για τον Καρκίνο»,στον οποίο αναδείχθηκε ανάδοχος η ένωση εταιριών AGENDA ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ-MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΕ, με την οποία υπογράφηκε, τον Ιανουάριο 2011, σύμβαση κατόπιν της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Η έρευνα στο ΚΕΕΛΠΝΟ έρχεται ένα 24ωρο μετά τη σχετική έρευνα στα γραφεία της εταιρίας «Mindwork Business Solution», με νόμιμο εκπρόσωπο την Σταυρούλα Νικολοπούλου – Σταυροπούλου, συζύγου του Γ. Στουρνάρα.
nooz

Δες επίσης

Κορονοϊός: Απομακρύνονται οι μπλε κάδοι από νοσοκομεία και κλινικές

Αναφορές ότι καταλήγουν σε αυτούς τους κάδους ιατρικά απόβλητα, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος ...

Αφήστε μια απάντηση