Κυριακή, 9 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Ευχαριστήριο προς γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Τρικάλων

Ευχαριστήριο προς γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Τρικάλων

Ευχαριστήριο προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της Ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων απευθύνει Τρικαλινός εκπαιδευτικός.
Οπως σημειώνει «Θα ήθελα δημόσια να εκφράσω τις ευχαριστίες μου, με αφορμή την χειρουργική επέμβαση που έκανε ο πατέρας μου στην ορθοπεδική κλινική, του Δημ. Νοσ/μείου Τρικάλων.
Παρ΄όλες τις δυσκολίες που ακούγονται καθημερινά για την λειτουργία και τις ελλείψεις των Δημόσιων Νοσοκομείων, οι γονείς μου και εγώ νιώθουμε την ανάγκη να ανταποδώσουμε την ευγνωμοσύνη μας:
• σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της ορθοπεδικής κλινικής, για την φροντίδα που έδειξαν όλες τις ημέρες της νοσηλείας και σ΄αυτόν και στην μητέρα μου που τον συνόδευε
•στον χειρουργό ιατρό κ. Στέφανο Τζουρβάκα, μαζί με την ομάδα των συνεργατών του, που από την πρώτη στιγμή που διαπίστωσε την σοβαρότητα της κατάστασης του, απρόσκοπτα και χωρίς καθυστερήσεις και κωλύματα δρομολόγησε την χειρουργική επέμβαση, χωρίς κανένα ίχνος ιδίου οφέλους, (πριν δύο χρόνια χειρούργησε και την μητέρα μου).

•τέλος και στην Διοίκηση του Νοσοκομείου για το υψηλό επίπεδο λειτουργίας της ορθοπεδικής κλινικής.

Γιώργος Τασίκας, εκπαιδευτικός, κάτοικος Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής.

Δες επίσης

Στα Τρίκαλα ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας. Συναντήθηκε με τον δήμαρχο Τρικκαίων

Ακρως εποικοδομητική και σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων και πρόεδρου της ΚΕΔΕ, ...

Αφήστε μια απάντηση