Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Δραματική έκκληση από την μητέρα του 30χρονου αγνοούμενου: «Όποιος ξέρει κάτι να το πει»

Δραματική έκκληση από την μητέρα του 30χρονου αγνοούμενου: «Όποιος ξέρει κάτι να το πει»

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για το παιδί της να μιλήσει, απευθύνει η μητέρα του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη που εξαφανίστηκε από την Αλόννησο στις 30 Αυγούστου και αγνοείται μέχρι σήμερα.

Η μητέρα του αγνοούμενου Γιώργου, Ματούλα Κουτρώτσιου, βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια Βόλου προκειμένου να επισκεφθεί την Εισαγγελέα για το θέμα του παιδιού της.

«Ήρθα σήμερα στον Βόλο για να δω την Εισαγγελέα για την υπόθεση του γιου μου Γιώργου Καραμιχαηλίδη που αγνοείται από 30 Αυγούστου» δήλωσε η κ. Ματούλα βγαίνοντας από τα δικαστήρια, μαζί με τον δικηγόρο της, κ. Διαλυνά, και ομάδα εθελοντών που συμμετείχαν στις έρευνες. «Ήρθαμε για να δούμε τι θα γίνει με αυτό το παιδί που δεν ενδιαφέρεται πια κανείς. Λες και δεν χάθηκε ένας άνθρωπος απ’ αυτό το νησί. Έχω πάει παντού και έχω ρωτήσει ανθρώπους. Έχω ψάξει όσο μπορούσα σαν μάνα. Δεν βοηθάει κανείς» είπε.
Ο αγνοούμενος Γιώργος Καραμιχαηλίδης

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τον γιο της

Η κ. Κουτρώτσιου παρακάλεσε όποιον γνωρίζει ή έχει ακούσει κάτι για το παιδί της, να μην φοβηθεί και να το καταθέσει στις αρχές, έστω και ανώνυμα. «Κάνω έκκληση αυτές τις γιορτινές ημέρες, όποιος ξέρει κάτι να το πει», είπε και διαμαρτυρήθηκε ότι κανείς πια δεν της λέει τίποτα επισήμως. «Τις πληροφορίες που μου έδωσαν κάποιοι άνθρωποι στο νησί όσο ήμουν εκεί, δεν θέλουν να τις μεταφέρουν μπροστά στις κάμερες» είπε χαρακτηριστικά.

«Κάτι έχουν κάνει στον Γιώργο μου…»

Μάλιστα εξέφρασε την άποψη ότι κάτι έχουν κάνει στον 30χρονο Γιώργο. «Πιστεύω ότι από τη θάλασσα δεν βγήκε. Μακάρι να βγω ψεύτρα. Το λέω αυτό γιατί ψάξαμε αμέσως – και εγώ όλος ο κόσμος – επί 20 ημέρες και δεν βρήκαμε ίχνος του Γιώργου.

«Ο Γιώργος μου είναι γυμνός. Βρήκαμε όλα τα ρούχα του στη θάλασσα και το ένα του παπούτσι. Μόνο το άλλο παπούτσι και το πορτοφόλι λείπει από το παιδί μου. Που μπορεί να πήγε ένας άνθρωπος 1,90 μ. γυμνός; Δεν τον είδε κανείς στο νησί ή στα γύρω νησιά; Πως μπορεί να βγήκε; Πώς να κυκλοφόρησε;

Όπως είπε η ίδια, οι τελευταίοι άνθρωποι που είδαν τον Γιώργο πριν χαθούν τα ίχνη του ήταν δύο κάτοικοι της Αλοννήσου που είχαν βγει για ψάρεμα.

«Τα λόγια που μου είπαν αυτοί οι άνθρωποι ήταν ότι ο Γιώργος μου ήταν σε σύγχυση, τους ζήτησε κάποια βοήθεια, αυτοί φοβήθηκαν και τον απώθησαν από τη βάρκα. Από εκείνη τη στιγμή ο Γιώργος μου χάθηκε. Το λιμενικό έσπευσε στο μισάωρο ή στη μία ώρα και δεν βρέθηκε πουθενά ο Γιώργος. Δεν τον είδε κανείς; Ή τον είδαν και κρύβουν κάτι; Όποιος ξέρει κάτι ας πάρει τηλέφωνο στην αστυνομία ή στον δικηγόρο. Παρακαλώ όλο τον κόσμο της Αλοννήσου».

Σχετικά με τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του αγνοούμενου Γιώργου, η μητέρα του είπε ότι επικοινώνησε με τους αρμόδιους και τους ρώτησε γιατί δεν δείχνουν συχνά τη φωτογραφία του, ενώ άλλους αγνοούμενους τους δείχνουν πάρα πολλές φορές.

Ανέφερε τέλος ότι η Εισαγγελέας δήλωσε ενήμερη για το θέμα της εξαφάνισης του Γιώργου και διερευνάται η υπόθεση, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη προανακριτική εξέταση.

e-thessalia.gr

Δες επίσης

Νεκρός 42χρονος Τυρναβίτης αστυνομικός που έπεσε από το μπαλκόνι 5ου ορόφου

Έφυγε από τη ζωή αστυνομικός με καταγωγή από τον Τύρναβο, ο οποίος έπεσε από το ...

Αφήστε μια απάντηση