Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Δολοφονία σωματοφύλακα Αιγάλεω: “Η σύζυγος είχε προμελετήσει το έγκλημα” – Την ενοχή της ζήτησε ο εισαγγελέας

Δολοφονία σωματοφύλακα Αιγάλεω: “Η σύζυγος είχε προμελετήσει το έγκλημα” – Την ενοχή της ζήτησε ο εισαγγελέας

Την ενοχή της συζύγου του 44χρονου σωματοφύλακα, ο οποίος το 2012 βρέθηκε δολοφονημένος στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού όπου διέμεναν μαζί με τα παιδιά τους, στο Αιγάλεω, πρότεινε ο εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθήνας.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η κατηγορούμενη είχε προμελετήσει και προσχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα επιτίθετο, αλλά και το μέσο που θα χρησιμοποιούσε. Όπως είπε, η σύζυγος γνώριζε καλά ότι μόνο την ώρα του ύπνου θα μπορούσε να σκοτώσει τον σύζυγό της και μάλιστα με το ίδιο του το όπλο, το όποιο ήξερε ότι το φιλούσε κάτω από το μαξιλάρι του.

“Η κατηγορούμενη είχε τον τρόπο να επιτεθεί και να εξαφανίσει το όπλο, το οποίο το πέταξε κάτω από τον καναπέ. Είχε κίνητρο και σχεδίαζε τη μετέπειτα συμπεριφορά της και τι θα ισχυριστεί στην αστυνομία”, είπε ο εισαγγελέας, ζητώντας την ενοχή της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

 Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης, Π. Σαράκης έκανε λόγο για μια “σύγχρονη ελληνική τραγωδία” και είπε απευθυνόμενος στην έδρα: “Θα κρεμάσετε στο σχοινί αυτή τη μάνα; Εάν καταδικάσετε αυτή τη μάνα δε θα μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος τα βραδιά”.

Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι το μοιραίο βράδυ άγνωστος μπήκε στο σπίτι τους από μια ανοιχτή μπαλκονόπορτα και πυροβόλησε τον σύζυγό της, την ώρα που κοιμόταν μόνος του στο κρεβάτι τους.

Πηγή: star.gr

Δες επίσης

Ακριβαίνουν μια σειρά από φάρμακα που δε χρειάζονται συνταγή

Πολλά γνωστά σκευάσματα τα οποία κάνουν «θραύση» ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο λόγω των ιώσεων και ...