Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Δείτε πόσα χρώματα αλλάζει η κεντρική πεζογέφυρα των Τρικάλων με το νέο φωτισμό

Δείτε πόσα χρώματα αλλάζει η κεντρική πεζογέφυρα των Τρικάλων με το νέο φωτισμό

«Ελαβε φως» η κεντρική πεζογέφυρα των Τρικάλων, μην περιμένοντας το Μ. Σάββατο! Από το βράδυ της Μ. Τετάρτης, ο πολυαναμενόμενος φωτισμός του ιστορικού αυτού μνημείου έγινε πραγματικότητα, αφού ολοκληρώθηκαν οι σχετικές εργασίες ,που διήρκεσαν αρκετές ημέρες. Ο συμπολίτης σχεδιαστής φωτισμών κ. Βασίλης Κλωτσοτήρας ανέλαβε τη σχετική μελέτη και υλοποίηση του έργου, με το αποτέλεσμα να είναι εκθαμβωτικό. Χρωματισμοί από λάμπες ειδικά κατασκευασμένες για τα Τρίκαλα από την Κίνα, τοποθετήθηκαν κάτω και γύρω από τη γέφυρα. Ανά διαστήματα η γέφυρα αλλάζει φωτισμό, προσδίδοντας ένα πολύ διαφορετικό χρώμα στην πόλη και στο πλέον κεντρικό της σημείο. Ο φωτισμός εναλλάσσεται, οι οπτικές μεταμορφώσεις τής ανακατασκευασμένης από τον χειμώνα γέφυρας (ως δωρεά των αδελφών Σαράντη) πυκνώνουν και εξελίσσουν την παρέμβαση.
Τα λόγια, πάντως, είναι λιγοστά, μπροστά στο όμορφο θέαμα που δημιουργείται, οπότε το καλύτερο είναι να την επισκεφθεί κανείς

Δες επίσης

Θύμα χάκερς έπεσε Τρικαλινό μοντέλο

 Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι ένα νέο δροσερό κορίτσι, που κατάγεται από την Οιχαλία Τρικάλων και ...

Ένα σχόλιο

  1. Παρκάρισμα λίγων λεπτών για καφέ (πακέτο) σε διάβαση πεζών. Πόλη Τρίκαλα , Οδός Κανούτα και Βύρωνος. Προωθήστε την εικόνα μήπως και γίνουμε «άνθρωποι».

    http://www.roadjurks.gr/2016/04/kanouta-vyrwnos.html

Αφήστε μια απάντηση