Δευτέρα, 1 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Διωγμός σε κατασκηνωτές από ιερέα!

Διωγμός σε κατασκηνωτές από ιερέα!

Καθημερινό βασανιστήριο έγιναν οι διακοπές για καμιά δεκαπενταριά κατασκηνωτές οι οποίοι, δεκαετίες τώρα, παραθερίζουν σε παραθαλάσσια έκταση, στον Άγιο Δημήτριο, (οικισμός Αχίλλειου), απέναντι από το Τρίκερι, στον Δήμο Αλμυρού Μαγνησίας.

Ο λόγος είναι ότι η χέρσα εγκαταλειμμένη έκταση – στην οποία για να φτάσει κανείς πρέπει να διασχίσει 5 χλμ χωματόδρομου- ανήκει κατά το μεγαλύτερο μέρος της στην εκκλησία και ο εφημέριος του ναού έχει ξεσηκωθεί εναντίον τους στέλνοντας καθημερινά την αστυνομία!

Άνθρωποι του μόχθου, μεροκαματιάρηδες, που δεν μπορούν να ξοδέψουν λεφτά για ξενοδοχείο, χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο μέρος για να ξεκουραστούν λίγες μέρες το καλοκαίρι μαζί με τις οικογένειές τους.

Οι ίδιοι, ζήτησαν μέσω του thessalianews.gr, την κατανόηση της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, ώστε να συνετισθεί ο ιερέας και το εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Αγίου Δημητρίου για να μπορέσουν να παραμείνουν στο χώρο όπως συνέβαινε πάντα και να μην υφίστανται τις εξοντωτικές μηνύσεις που σκοπό έχουν να τους εκδιώξουν –άγνωστο για ποιο λόγο.

Υπόσχονται μάλιστα να συμβάλλουν στην αγορά χημικών τουαλετών αλλά και στην γενικότερη φροντίδα και καθαριότητα του χώρου.

Αν υπάρχει αντίλογος για το θέμα ευχαρίστως να τον φιλοξενήσουμε.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Thessalianews.gr

Δες επίσης

Αυτός είναι ο άτυχος 44χρονος που σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο στον δρόμο Λάρισας – Αγιάς

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο μέσα σε λίγες ημέρες συγκλονίζει την κοινωνία της Λάρισας. Χθες το ...

Αφήστε μια απάντηση