Σάββατο, 16 Ιανουάριος 2021
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Δήμαρχος Τρικάλων: Υπερβολή ότι έγινε πάρτι σε μπαρ της πόλης μας. Ενα βράδυ με βροχή έγινε συγχρωτισμός

Δήμαρχος Τρικάλων: Υπερβολή ότι έγινε πάρτι σε μπαρ της πόλης μας. Ενα βράδυ με βροχή έγινε συγχρωτισμός

Μέχρι και σε κλείσιμο μαγαζιών θα προχωρήσει ο Δήμος Τρικκαίων αν παρατηρηθούν ακραία φαινόμενα, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις στη Λέσχη 97,6 του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου:

« Ο Δήμος Τρικκαίων έδειξε έναν εντυπωσιακό βαθμό ετοιμότητας στο διάστημα που πέρασε, ήμασταν εκεί σαν δομές για να στηρίξουμε την κοινωνία. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε ετοιμότητα, κι ελπίζουμε να μην γίνουνε λάθη που γίνανε σε άλλες περιοχές. Ικανοποιημένος δεν είμαι γενικά από την τήρηση των μέτρων, δεν φταίει όμως μόνο η αστυνόμευση αλλά πρέπει να υπάρχει και κοινή συνείδηση και ενδιαφέρον. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι δεν είναι άσκηση ετοιμότητας, αλλά είναι μια πραγματική και δύσκολη κατάσταση. Για τη δική μας πόλη ακούστηκε με υπερβολή ότι υπήρχε πάρτι,  ενώ δεν έγινε ακριβώς έτσι.  Ένα βράδυ με βροχή έγινε συγχρωτισμός σε μαγαζί της πόλης μας. Κακώς έγινε, και έχω ζητήσει από τη δημοτική αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις να είναι αμείλικτη, και ακόμη και να κλείσουν το μαγαζί, όποιο και αν είναι αυτό. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση μεροληψίας, γιατί έχει αποδειχθεί ότι ακόμα και σε αντιδήμαρχο μου έχω επιβάλλει πρόστιμο για κάπνισμα σε εσωτερικό χώρο.»

Δες επίσης

Ανάρτησαν πανό σε βράχο των Μετεώρων που γράφει ”Ελεύθεροι άνθρωποι όχι κοινωνικά πειράματα”

Στην ανάρτηση ενός πανό προχώρησαν άγνωστος ή άγνωστοι σε βράχο των Μετεώρων και συγκεκριμένα στον Βράχο ...