Παρασκευή, 22 Νοέμβριος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Δήλωση του Τρικαλινού νευροχειρουργού Β. Αναγνωστόπουλου λίγο πριν την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ

Δήλωση του Τρικαλινού νευροχειρουργού Β. Αναγνωστόπουλου λίγο πριν την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ

Την ώρα που αναμένεται να ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ για την εκλογική περιφέρεια Τρικάλων, ο νευροχειρουργός και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Αναγνωστόπουλος, προέβη σε μια ανάρτηση το fb, καθώς ο ίδιος ενδιαφέρονταν να είναι υποψήφιος βουλευτής, κάτι που τελικά δεν έγινε αποδεκτό από τα κεντρικά του κόμματος.
ακολουθεί η δήλωσή του
«Η αξιολόγηση ενός ατόμου είναι το Βιογραφικό, το Αυτοδημιούργητο, η Οικογένεια, ο Τόπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε, οι Σπουδές, τα Διδακτορικά, οι Μετεκπαιδεύσεις, η Θητεία σε θέσειςευθύνηςμετάαπόπετυχημένηδημόσιαέκθεση και κρίση, η συνολική Εμφάνιση, η Προσφορά στον ΑΝΘΡΩΠΟ, η κοινωνική Αποδοχή και οι έξωθεν μαρτυρίες (οι καλημερες που αυθόρμητα και όχι εκβιαστικά εισπράττει στο δρόμο), η Αξιοπρέπεια, η Εντιμότητα, το Ήθος, η Καλοσύνη, το αληθινό Χαμόγελο κλπ…

Θα συμπληρώσω κάτι πέραν των παραπάνω. Αυτό που μετράει είναι η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ και η ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ανά πάσα στιγμή ενός Ανθρώπου.

Όλα εκτιμώνται και κρίνονται από τον καθέναν μοναδικά!

Όπως μοναδικά καλούμαστε όλοι να ψηφίσουμε αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και επαναφορά στην κανονικότητα, επιλέγοντας στις ερχόμενες εθνικές εκλογές της 7/7/2019, Κυριάκο Μητσοτάκη».

Δες επίσης

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των καταστηματαρχών με τον δήμαρχο Τρικάλων για τον αντικαπνιστικό νόμο

Γόνιμος, ουσιαστικός και πολύπλευρος, ο διάλογος που για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και ...