Τρίτη, 23 Απρίλιος 2019
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Διαψεύδει “φλερτ” με ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτας – “Ξεκινήσαμε ανεξάρτητοι, θα παραμείνουμε μέχρι τέλους”

Διαψεύδει “φλερτ” με ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημ. Κουρέτας – “Ξεκινήσαμε ανεξάρτητοι, θα παραμείνουμε μέχρι τέλους”

“Παρακολουθώ με ενδιαφέρον να γράφονται διάφορα για μας. Σήμερα θα σας αποκαλύψω ποιος μας στηρίζει
ΕΣΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ”. Με την παραπάνω φράση ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και ακαδημαϊκός Δημήτρης Κουρέτας, επιχειρεί να βάλει τέλος στην παραφιλολογία των τελευταίων ημερών που τον θέλει να “φλερτάρει” με τον ΣΥΡΙΖΑ για να λάβει τη στήριξη του κυβερνώντος κόμματος.

Ο κ. Κουρέτας με ανάρτησή του στα social media όπου παραμένει αρκετά δραστήριος, σημείωσε επίσης πως “ολοκληρώσαμε σχεδόν τα ψηφοδέλτια σε Λάρισα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, αφήσαμε και 1-2 θέσεις για τους τελευταίους που δεν “πρόκαναν” και για τη Μαγνησία επειδή γίνεται μεγάλος χαμός από προσφορά άξιων ανθρώπων να μπουν, θα τα ανακοινώσουμε στις 27 στην εκδήλωση του Βόλου…”

Ο Λαρισαίος καθηγητής Βιοχημίας καταλήγει γράφοντας με κεφαλαία για να το τονίσει ιδιαίτερα ότι “ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…”

Δες επίσης

Τροχαίο με τραυματία αστυνομικό της ομάδας “ΔΙΑΣ” στη Λάρισα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα) στη Λάρισα ...