Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2021
trikaladay.gr / Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη 25/2 και Παρασκευή 26/2 στα Τρίκαλα και χωριά του Δήμου Τρικκαίων

Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη 25/2 και Παρασκευή 26/2 στα Τρίκαλα και χωριά του Δήμου Τρικκαίων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ25-02-2021

  1. ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

 

α.Από ώρα 08:00-12:00 στην περιοχή από τον κυκλικό κόμβο Μεγαλοχωρίου έως το Τελωνείο δεξιά και αριστερά του εθνικού δρόμου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ26-02-2021

  1. ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

 

α.  Από ώρα 08:00-10:00σταχωριά: Πηγή,Βαλτινό Ματσουκείκα, Παραπόταμο, Δροσοπηγή, Λιλή, Φωτάδα,Βαλομάνδρι, Κ. Ελάτη, Μέλιγο, καθώς και τα αρδευτικά αυτών όπως και οι επιχειρήσεις από Χαρά έως κόμβο Παραποτάμου.

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

      ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δες επίσης

Εικόνες σοκ… από το νεκρό σκύλο στην Καλαμπάκα που θα πάνε στην Εισαγγελία Τρικάλων

Νέα επιστολή απέστειλε στην Δημοτική Αρχή  του Δήμου Μετεώρων η κα Ελισάβετ Μιμικέλλη η οποία ...