Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της Καλαμπάκας

Διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της Καλαμπάκας

Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, στάσης και στάθμευσης ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών, κατά τις ημέρες από Δευτέρα 26/08/2019 έως και Παρασκευή 30/08/2019 και κατά τις ώρες από 07:00΄ – 15:00΄ των ημερών αυτών ΄, στις κάτωθι οδούς στην πόλη της Καλαμπάκας: – Στην οδό Αγ .Βαρβάρας (μεταξύ οδών Μανδάλου και Σ. Καλοστύπη).

– Στην οδό Ηπείρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Μετεώρων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ιωαννίνων.

– Στην οδό Α.Αβέρωφ και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Σιδηροδρόμου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Γ. Κονδύλη.

– Στην οδό Δεληγιάννη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Πίνδου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Χ. Τρικούπη

– Στην οδό Κλεισθένους και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κόμματου έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ι. Ζιώγα.

– Στην οδό Ι. Ζιώγα. – Στην οδό Δημοσθένους. – Στην οδό Σύρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κρήτης έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Ε. Στάλια.

– Στην οδό Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την
οδό Πραξιτέλους έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Η. Πριονά. ην οδό Ε.Βλαχάβα και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Τρικάλων έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Γ.Κονδύλη.

– Με μέριμνα και ευθύνη του υπεύθυνου των εργασιών, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς.

– Η εταιρεία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης αυτών, με την τοποθέτηση κατάλληλων σημάτων κατακόρυφης σήμανσης, καθώς και πληροφοριακών πινακίδων προς ενημέρωση των οδηγών.
– Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.

ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Ά ρ θ ρ ο 1 ο

Α) Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, στάσης και στάθμευσης κατά τις ημέρες από Τρίτη 27/08/2019 έως και Πέμπτη 29/08/2019 και κατά τις ώρες από 07:00΄ – 15:00΄ των ημερών αυτών, στην οδό Ιωαννίνων στην Καλαμπάκα, στο ρεύμα εξόδου (από Καλαμπάκα προς Ιωάννινα) και συγκεκριμένα στο τμήμα από τη διασταύρωση αυτής με την οδό Μετεώρων έως τη διασταύρωση με την οδό Καστρακίου (ύψος του κυκλικού κόμβου έμπροσθεν του Δημαρχείου Καλαμπάκας). Με μέριμνα και ευθύνη του υπεύθυνου των εργασιών, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς. – Μετά το πέρας των εργασιών η οδός θα δίνεται κανονικά στην κυκλοφορία, ενώ η εταιρεία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης αυτών, με την τοποθέτηση κατάλληλων σημάτων κατακόρυφης σήμανσης, καθώς και πληροφοριακών πινακίδων προς ενημέρωση των οδηγών. – Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.

Κοινή χρήση2

Δες επίσης

O Οδοντιατρικός Σύλλογος Τρικάλων κόβει πίτα και βραβεύει τους προέδρους του

Η ετήσια εκδήλωση της κοπής πίτας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τρικάλων θα γίνει το Σάββατο 22 ...