Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2019
trikaladay.gr / Lifestyle / Η Δέσποινα Μοιραράκη απάντησε στο Γιώργο Μαζωνάκη για το βίντεο με την μίμηση

Η Δέσποινα Μοιραράκη απάντησε στο Γιώργο Μαζωνάκη για το βίντεο με την μίμηση

Όταν ο γνωστός τραγουδιστής μιμήθηκε το απαράμιλλο στυλ της «βασίλισσας των χαλιών» στις τηλε-πωλήσεις, οι περισσότεροι πίστεψαν ότι μια νέα κόντρα γεννιέται στην ελληνική σόου μπιζ. Η Δέσποινα Μοιραράκη απάντησε στο Γιώργο Μαζωνάκη αποδεικνύοντας ότι αν μη τι άλλο δεν στερείται χιούμορ.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβασε προ ημερών ένα βίντεο που δεν άργησε να γίνει Viral, αφού σε αυτό μιμούνταν το γνώριμο ύφος με το οποίο εδώ και πολλά χρόνια η Δέσποινα Μοιραράκηπουλάει χαλιά στην τηλεόραση, έχοντας πάντα ως «συνεργό» τον βοηθό της που τα παρουσιάζει στο κοινό.

«ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΙΜΩΝ , έως 80% !!!Προλάβετε…», ακούγεται να λέει ο δημοφιλής τραγουδιστής, που ομολογουμένως ενθουσίασε τους φίλυς και τους οπαδούς του με την μίμησή του.

Ήταν απλώς θέμα χρόνου να έρθει και η απάντηση από την Δέσποινα Μοιραράκη. Μόνο που δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι και απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι η Δέσποινα Μοιραράκη δεν στερείται χιούμορ.

«Με ξεπέρασες‼️‼️‼️ Σ’ αγαπώ ❤️❤️ αλλά εγώ δεν μπορώ να γίνω τραγουδίστρια», έγραψε η Δέσποινα Μοιραράκη αναρτώντας ξανά το «επίμαχο» βίντεο με τον Μαζωνάκη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δες επίσης

Ελληνική TV: Ξεμάλλιασμα και ξύλο μεταξύ παρουσιάστριας και απατημένης συζύγου για τα μάτια ενός καμεραμάν

Σε ξύλο, άγριο ξεμάλλιασμα και στο αστυνομικό τμήμα κατέληξε ένα, όπως φαίνεται, παράνομο ειδύλλιο που ...