Δευτέρα, 17 Ιούνιος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Δεν δίνει …δαχτυλίδι ο πρώην δήμαρχος Τρικάλων Χρ. Λάππας. Προτείνει να επιλεγεί ο υποψήφιος με δημοσκόπηση!

Δεν δίνει …δαχτυλίδι ο πρώην δήμαρχος Τρικάλων Χρ. Λάππας. Προτείνει να επιλεγεί ο υποψήφιος με δημοσκόπηση!

Δεδομένο θεωρεί ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας ότι θα υπάρξει υποψήφιος δήμαρχος από τον δικό του συνδυασμό, λέγοντας χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στη Λέσχη 97,6:

«Θα μαζευτούμε την Κυριακή να κουβεντιάσουμε με τη δημοτική ομάδα και όχι μόνο, να δοθεί η δυνατότητα σε όποιον εκδηλώσει το ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος, κι έπειτα μέχρι το Νοέμβριο να αποφασιστεί με ποια διαδικασία θα βγει ο επικεφαλής. Νομίζω ότι τώρα ο χρόνος είναι κατάλληλος, υπάρχει αρκετό διάστημα μέχρι τις εκλογές ώστε να επικοινωνήσει ο συνδυασμός με την κοινωνία. Έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον ήδη από 4-5 ανθρώπους, δεν ανακοινώθηκε όμως κάτι ως τώρα για μην ‘καεί’ κάποιο πρόσωπο.
Θα πρότεινα προσωπικά η επιλογή του επικεφαλής να γίνει με μια δημοσκόπηση, ώστε να δούμε και κατά πόσο τα πρόσωπα αυτά που εκδηλώνουν ενδιαφέρον είναι αποδεκτά από την κοινωνία».

Δες επίσης

Δημήτρης Τάκης: «Ισχυρή υποψηφιότητα του Μικέλη»

Ισχυρή χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Μικέλη Χατζηγάκη ο έγκριτος Τρικαλινός δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης μιλώντας με ...