Σάββατο, 19 Οκτώβριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Δεν δίνει …δαχτυλίδι ο πρώην δήμαρχος Τρικάλων Χρ. Λάππας. Προτείνει να επιλεγεί ο υποψήφιος με δημοσκόπηση!

Δεν δίνει …δαχτυλίδι ο πρώην δήμαρχος Τρικάλων Χρ. Λάππας. Προτείνει να επιλεγεί ο υποψήφιος με δημοσκόπηση!

Δεδομένο θεωρεί ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας ότι θα υπάρξει υποψήφιος δήμαρχος από τον δικό του συνδυασμό, λέγοντας χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στη Λέσχη 97,6:

«Θα μαζευτούμε την Κυριακή να κουβεντιάσουμε με τη δημοτική ομάδα και όχι μόνο, να δοθεί η δυνατότητα σε όποιον εκδηλώσει το ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος, κι έπειτα μέχρι το Νοέμβριο να αποφασιστεί με ποια διαδικασία θα βγει ο επικεφαλής. Νομίζω ότι τώρα ο χρόνος είναι κατάλληλος, υπάρχει αρκετό διάστημα μέχρι τις εκλογές ώστε να επικοινωνήσει ο συνδυασμός με την κοινωνία. Έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον ήδη από 4-5 ανθρώπους, δεν ανακοινώθηκε όμως κάτι ως τώρα για μην ‘καεί’ κάποιο πρόσωπο.
Θα πρότεινα προσωπικά η επιλογή του επικεφαλής να γίνει με μια δημοσκόπηση, ώστε να δούμε και κατά πόσο τα πρόσωπα αυτά που εκδηλώνουν ενδιαφέρον είναι αποδεκτά από την κοινωνία».

Δες επίσης

Τρικαλινός γιατρός αναλαμβάνει υποδιοικητής στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας. Στ. Ελλάδας

Ενας ακόμα Τρικαλινός αξιοποιείται αναλαμβάνοντας τη θέση του υποδιοικητή στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας. ...