Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Δεν αλλάζει τίποτα. «Σφάζονται» στη Ν.Δ Τρικάλων για την καρέκλα του διοικητή του Νοσοκομείου

Δεν αλλάζει τίποτα. «Σφάζονται» στη Ν.Δ Τρικάλων για την καρέκλα του διοικητή του Νοσοκομείου

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Οπως φαίνεται και η νέα κυβέρνηση της Ν.Δ ακολουθεί την πεπατημένη διορίζοντας ημέτερα πρόσωπα και στελέχη στις διοικήσεις δημόσιων οργανισμών.
Τις τελευταίες ώρες έχουν προκύψει σφοδρές αντιδράσεις στην τοπική Ν.Δ μετά την πληροφορία ότι ο υπουργός Υγείας προορίζει την προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ Αθηνά Πέτσα για τη διοίκηση του Νοσοκομείου Τρικάλων.
Η πρώτη αντίδραση ήρθε μέσω fb από τη νοσοκομειακή γιατρό αναισθησιολόγο και σύζυγο του πρώην βουλευτή της Ν.Δ Μιχ. Ταμήλου, Στέλλα Ντούβλη.
Η Αθηνά Πέτσα ειχε διατελέσει, όπως ΄εγραψε ήδη το trikaladay, διοικήτρια του Νοσοκομείου Τριάλων την περίοδο 2009-2012.
Αντιδράσεις υπάρχουν και από άλλα στελέχη της Ν.Δ που έβλεπαν με καλό μάτι την τοποθέτησή τους στη διοίκηση του Νοσοκομείου.
Δυστυχώς κάποια πράγματα παραμένουν ίδια.

Αντί να ασχοληθούν σοβαρά με τη λειτουργία του Νοσοκομείου αυτοί …σδφάζονται για τις καρέκλες

Δες επίσης

Καταγγελία κατά του δημάρχου Πύλης ότι το μοναδικό έργο του ΕΣΠΑ ήταν ο δρόμος για το χοιροστάσιό του! Εξηγήσεις από τον Κ. Μαράβα ζητά ο Βαλ. Τσιούτσιας

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε σήμερα στα ερτζιανά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός ο οποίος εκτός ...