Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / «Χρυσή» η Ελλάδα στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος C-ECMC. Στην ομάδα συμμετέχει και Τρικαλινός αθλητής

«Χρυσή» η Ελλάδα στον τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος C-ECMC. Στην ομάδα συμμετέχει και Τρικαλινός αθλητής

Η επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος στον μεγάλο τελικό του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος C-ECMC ( Γ’ Κατηγορία) που έλαβε χώρα στη Σόφια είχε σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης συγκεκριμένα αναφέρει « Η κορυφαία διάκριση και επιτυχία των αθλητών αποτελεί πανάξιο καρπό του συνδυασμού των επίπονων προσωπικών προσπαθειών και του υψηλού ήθους της ομάδας. Προσωπικά νιώθω ιδιαιτέρως περήφανος λόγω ότι στην Εθνική Ομάδα συμμετέχει με σημαντική παρουσία, ο συμπολίτης μας και φίλος Παναγώτης Φιλλίπου ο οποίος αποτελεί σημαντικό μέλος της ομάδας καλαθοσφαίρισης Γ.Ε. Τρικάλων με την οποία βρισκόμαστε μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγορστό σε άψογη συνεργασία, στηρίζοντας κάθε τους προσπάθεια. Οι προσωπικές θυσίες των αθλητών σε μεγάλες διοργανώσεις αποτελούν τεράστια ελπίδα και περηφάνια για το μέλλον της Ελλάδας μας.

Θερμά Συγχαρητήρια.

Δες επίσης

Συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων με επιχειρηματίες εστίασης για τον Μύλο των Ξωτικών

Με τη δεύτερη συνάντηση με επιχειρηματίες των Τρικάλων (αυτή τη φορά από τον τομέα της ...