Τρίτη, 23 Ιούλιος 2019
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Χρύσα Ντιντή: Εγώ μπορώ να κερδίσω τον σημερινό δήμαρχο Τρικάλων

Χρύσα Ντιντή: Εγώ μπορώ να κερδίσω τον σημερινό δήμαρχο Τρικάλων

Το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Χρύσα Ντιντή μίλησε για την διάθεση της να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο όσο αφορά την υποψηφιότητα για τον δήμο Τρικκαίων. Ενώ τόνισε ότι δέχεται πιέσεις να είναι στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ για τις Εθνικές εκλογές. Αναλυτικά τα όσα είπε στην Λέσχη 97,6:
«Υπάρχει μια πολύ σοβαρή σκέψη από μένα για το Δήμο Τρικκαίων, έχω κάνει και επαφές με πάρα πολύ κόσμο, βλέπω ότι είναι θετική η υποψηφιότητά μου, υπάρχει όμως και μια σοβαρή σκέψη να είμαι υποψήφια στο εθνικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ. Όλα αυτά θα συζητηθούν, θα μετρηθούν και θα πάρουμε την τελική απόφαση. Η απόφαση που θα πάρω θα είναι αποκλειστικά δική μου. Δέχομαι πιέσεις για το εθνικό ψηφοδέλτιο και είναι λογική η πίεση που δέχομαι, γιατί είμαι στέλεχος πρώτης γραμμής, από τα πιο ενεργά του ΚΙΝΑΛ στα Τρίκαλα, είχα μια πολύ καλή παρουσία στις εθνικές εκλογές του ’15 και οι εθνικές εκλογές έχουν μεγάλη βαρύτητα για το Κίνημα μας. Νομίζω ότι πλέον είμαι ώριμη, προσπαθώ να σταθμίσω τα πράγματα και τι ωφελεί εμένα αλλά και σε συνδυασμό με την παράταξη. Η απόφαση λοιπόν θα είναι δικιά μου και κανενός άλλου. Αυτό τον καιρό θα ξεκαθαρίσουν όλα αυτά, μπορεί και αυτή την εβδομάδα.
Τοπικά αναμοχλεύουμε τα ίδια πράγματα, αλλά ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος, ποιος έχει τις προϋποθέσεις , απλά δεν μπορώ να κοπώ και στη μέση, σε ένα θα πάω. Και στο Δήμο Τρικκαίων χρειαζόμαστε έναν υποψήφιο που θα μπορούν από κάτω του να υπάρχουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, δηλαδή ο επικεφαλής ή θα είναι παραπάνω από τους κάτω ή ίσος, δεν μπορεί να είναι ο υποψήφιος δήμαρχος παρακάτω από αυτούς που θα τον πλαισιώσουν. Και η αλήθεια είναι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα, όπως τα έκαναν δηλαδή κάποιοι, αν πω εγώ ότι δεν θα πάω στο δήμο, υπάρχει τελικά ένα θέμα. Αν δεν πάω εγώ στο δήμο τότε αποδεσμεύεται ένας κόσμος που θα πάει σε άλλα ψηφοδέλτια ακόμα και στου κ. Παπαστεργίου, και κάποια στιγμή αυτά θα τα πω. Θα δούμε πράξεις και συμπεριφορές, γιατί αυτή τη στιγμή εγώ κάποιον κόσμο τον κρατάω. Δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά έχω μια πορεία, είμαι αυτό που είμαι. Είμαι σε έναν πολιτικό χώρο κάποια χρόνια, και κάποιοι άνθρωποι καλώς ή κακώς μπορεί να ζορίζονται, κάποιοι άλλοι με σέβονται, με υπολογίζουν και αυτή τη στιγμή με υπολογίζουν πάρα πολύ.
Βέβαια ο πολιτικός μας χώρος έχει εγκλωβιστεί και από την ομάδα του κ. Χρ. Λάππα και δεν αναρωτιέμαστε γιατί δεν βγαίνουν να πουν ποιοι είναι οι υποψήφιοι αν υπάρχουν. Εφόσον εγώ έχω εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για το δήμο Τρικκαίων, γιατί ο Χρήστος Λάππας τηλεφωνεί στον έναν και στον άλλο και τους ρωτά αν θέλουν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι; Γιατί γίνονται όλα αυτά; Η δημοτική ομάδα του κ. Λάππα είναι η ομάδα των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, οι δικοί μας άνθρωποι είναι. Συγκεκριμένα είναι τα στελέχη που μπορούν να ηγηθούν της προσπάθειας.
Το πιστεύω ακόμα αυτό, ότι εγώ μπορώ να κερδίσω τον σημερινό δήμαρχο Τρικκαίων, γιατί αλλιώς να φύγω από το εθνικό ψηφοδέλτιο και να πάω υποψήφια δήμαρχος, για να καταγράψω μόνο ένα ποσοστό; Γιατί μιλάω με πολύ κόσμο, είμαι μέσα στον κόσμο, μπορώ να εκτιμήσω σωστά, υπάρχουν δημότες που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά και μου λένε πως αν εσύ κατέβεις Χρύσα θα το διευρύνεις το « παιχνίδι», κάτι που ο Χρ. Λάππας δεν το έκανε. Και αν στο τέλος δεν θα είμαι υποψήφια, στενοχωριέμαι για αυτό, ό,τι θα φύγει πολύς κόσμος και θα πάει σε άλλα ψηφοδέλτια».

Δες επίσης

Τρικαλινός γαμπρός αναλαμβάνει γεν. γραμματέας Υπουργείου

Με δύο Γενικές Γραμματείες και το πληροφοριακό σύστημα υποστήριξης και παρακολούθησης, «ΜΑΖΙ» θέλει η νέα ...