Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2020
trikaladay.gr / Άρθρα / ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ: ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ: ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Την πλήρη ικανοποίησή του εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης για την άψογη συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων, στα πλαίσια της διοργάνωσης του 35ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Βλάχων στην πόλη μας.
Πρόκειται για ένα κορυφαίο κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την περιοχή μας, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, οι οποίες συνέβαλαν και θα συμβάλλουν με όλα τα μέσα, ώστε η διοργάνωση να κυλήσει άψογα και το Αντάμωμα να αποτελέσει διαχρονικά σημείο αναφοράς για ανάλογες εκδηλώσεις στην περιοχή μας, αλλά και για τα μελλοντικά Ανταμώματα των Βλάχων.
Είναι βέβαιο, πως ο Νομός και η πόλη των Τρικάλων θα αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις και θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία, όπως όλες οι εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει μέχρι σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων.

Δες επίσης

Κ. Σκρέκας: «H Ελλάδα θα γίνει ξανά μια κανονική χώρα με σεβασμό στη νομιμότητα και το κράτος δικαίου»

Την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να υπερασπιστεί χωρίς καμία ολιγωρία το δικαίωμα όλων των Ελλήνων στην ...