Σάββατο, 15 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Άρθρα / Χρίστος Λιάπης: «Μόνο με την ανάπτυξη θα φέρουμε πίσω στην Πατρίδα τους νέους μας»

Χρίστος Λιάπης: «Μόνο με την ανάπτυξη θα φέρουμε πίσω στην Πατρίδα τους νέους μας»

Ο Χρίστος Λιάπης, καλεσμένος στην εκπομπή «Ορθά – Κοφτά» του δημοσιογράφου Στέφανου Μπαντόλα, στον τηλεοπτικό σταθμό TV 10, μίλησε εκτενώς για τα πολιτικά μηνύματα των Εκλογών και για τις απαντήσεις που θα δώσει, στα προβλήματα του κόσμου, η Νέα Δημοκρατία, την επόμενη ημέρα.

«Η πολιτική έχει ανάγκη από ανθρώπους οι οποίοι πρέπει να προέρχονται μέσα από την κοινωνία, μέσα από την αγορά, να έχουν δουλέψει και να μπορούν -τουλάχιστον- να περιγράψουν το επάγγελμά τους.
Στείλαμε το ηχηρό μήνυμα και την 1η Κυριακή των Αυτοδιοικητικών Εκλογών και των Ευρωεκλογών και τη 2η Κυριακή. Ένα μεγάλο μήνυμα νίκης. Κέρδισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον Αλέξη Τσίπρα, ουσιαστικά με 9,5 μονάδες διαφορά. Κέρδισε η Νέα Δημοκρατία και η καθαρή και υπεύθυνη πρότασή της τον ΣΥΡΙΖΑ, ξανατονίζω, με 9,5 ποσοστιαίες μονάδες, που αποτελούν ένα πρωτοφανές ποσοστό νίκης. Και τη 2η Κυριακή κερδίσαμε τις 12 από τις 13 περιφέρειες. Ο κ. Αλέξης Τσίπρας δεν κατάφερε ούτε σε μία Περιφέρεια να εκλέξει δικό του Περειφερειάρχη, καθώς ακόμη και στην Κρήτη, ο νικητής ήταν υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ.
Το μήνυμα για αλλαγή στην Ευρώπη, για αλλαγή στην Αυτοδιοίκηση, για αλλαγή στην Περιφέρεια και σύντομα και για αλλαγή στις Εθνικές Εκλογές το έχει στείλει ο ελληνικός λαός και όλοι είμαστε έτοιμοι, στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με χαμηλούς τους τόνους, χωρίς την αλαζονεία και την οίηση της εξουσίας που τόσο σκληρά την πλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με μια πρόταση ανάπτυξης που φέρνει καινούριες και καλύτερες δουλειές, φέρνει ασφάλεια στους πολίτες, φέρνει την αποκατάσταση του διεθνούς κύρους της χώρας, φέρνει την προάσπιση των εθνικών μας δικαίων που τα ξεπούλησε με τον τρόπο που τα ξεπούλησε ο κ. Τσίπρας και για αυτό πλήρωσε βαρύτατο εκλογικό τίμημα, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Επικράτεια.
Και την επόμενη ημέρα, ενώνοντας όλους τους Έλληνες, αναζητώντας τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις, η ΝΔ θα φτιάξει την 1η Κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια.»
Δείτε ολόκληρη την τηλεοπτική εμφάνιση του Δρος Λιάπη, στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δες επίσης

Καθαρισμός φούρνου με λεμόνι: 6 εύκολοι τρόποι για να τον κάνετε να αστράφτει σαν καινούριος

Ο καθαρισμός του φούρνου με λεμόνι μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, αμέσως μετά από ...