Σάββατο, 15 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Άρθρα / Μπάμπης Δεληλίγκας: Την Κυριακή… όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Άρτα με σύνθημα «παίζουμε στα Τρίκαλα»

Μπάμπης Δεληλίγκας: Την Κυριακή… όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Άρτα με σύνθημα «παίζουμε στα Τρίκαλα»

Λεβέντες των Τρικάλων… Να είστε περήφανοι για τη φανέλα που φοράτε. Η ομάδα του ΑΟΤ έχει γράψει το όνομά της στην ποδοσφαιρική ιστορία της Ελλάδας με χρυσά γράμματα, έχει βγάλει μεγάλους ποδοσφαιριστές και έχει διαφημίσει τον νομό μας σε όλη την επικράτεια.

Για την ιστορία… και για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιοί… το σλόγκαν που επικρατούσε την εποχή που ο ΑΟΤ βρίσκονταν στην Α’ Εθνική (64’-66’) στις τρεις ομάδες του ΠΟΚ αλλά και της συμπρωτεύουσας ήταν το «πως θα ξεμπλέξουμε από τα Τρίκαλα» καθώς η δυναμική της ομάδας τόσο μέσα όσο και έξω από το Στάδιο, ήταν τεράστια και το πάθος των παικτών… παράδειγμα προς μίμηση.

Παλικάρια των Τρικάλων… όταν θα μπείτε στο γήπεδο να αισθάνεστε ότι παίζεται μέσα στην έδρα μας. Ο ύμνος μας λέει «έντεκα λεβέντες γερά παλικάρια». Στην Άρτα δε θα είστε μόνο 11, θα είστε χιλιάδες καθώς όλος ο νομός θα είναι στο πλευρό σας.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Εθνικό ήταν μια μεγάλη επιτυχία για εσάς και για τα «κυανέρυθρα» χρώματα. Πιστέψτε το… πως παρόμοια επιτυχία θα έχετε και στο πρωτάθλημα και να είστε σίγουροι πως τα παλικάρια των Σακαφλιάδων θα είναι κοντά σας… όπως και οι υπόλοιποι τρικαλινοί φίλαθλοι.

Του Μπάμπη Δ. Δεληλίγκα
Πρώην αντινομάρχη Τρικάλων
Πρώην αντιδήμαρχου Τρικκαίων

Δες επίσης

Καθαρισμός φούρνου με λεμόνι: 6 εύκολοι τρόποι για να τον κάνετε να αστράφτει σαν καινούριος

Ο καθαρισμός του φούρνου με λεμόνι μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους, αμέσως μετά από ...

Αφήστε μια απάντηση