Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Αύριο τελικά η απολογία του 52χρονου δασκάλου. Ο ίδιος δηλώνει αθώος σύμφωνα με την δικηγόρο του

Αύριο τελικά η απολογία του 52χρονου δασκάλου. Ο ίδιος δηλώνει αθώος σύμφωνα με την δικηγόρο του

Αύριο τελικά θα απολογηθεί στον Ανακριτή Τρικάλων ο 52χρονος δάσκαλος ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος μαθητριών Δημοτικού Σχολείου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρικκαίων, όπως αποκάλυψε πρώτο το trikaladay.

Παρότι η απολογία του είχε προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι, όπως ανέφερε η δικηγόρος του καταγγελλόμενου εκπαιδευτικού, Ιώ Τόγελου στο ράδιο «ζυγός» πήρε προθεσμία για αύριο Τετάρτη 3 Ιουνίου.

Η κ. Τόγελου μετέφερε ότι ο 52χρονος είναι σε κατάσταση σοκ και δηλώνει αθώος, ενώ όπως τόνισε σε έρευνα της Αστυνομίας που έγινε στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή, οπότε και συνελήφθει, δεν βρέθηκε τίποτα μεμπτό.

Η δικηγόρος του κατηγορούμενου δασκάλου ανέφερε επίσης ότι ίσως παρεξηγήθηκε η διαχυτικότητά του και πως δεν θα μπορούσε να κάνει αυτές τις πράξεις που τον κατηγορούν μέσα στην αίθουσα και εν ώρα μαθήματος μπροστά σε όλους τους μαθητές.
Τόνισε δε ότι είναι καλός οικογενειάρχης και έχει δυο παιδιά, μαθητές Λυκείου.

Πρόσθεσε ακόμη ότι κακώς πήρε τέτοιες διαστάσεις το θέμα, καθώς το ζήτημα αυτό είναι λεπτό τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του η οποία και τον στηρίζει.

Η ίδια παραδέχθηκε ότι στη δικογραφία υπάρχουν 8 καταθέσεις καταγγελίες γονιών για ασέλεγεια σε βάρος των παιδιών τους

Δες επίσης

Η υπουργός Παιδείας σε ημερίδα στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων

Τρίκαλα: Καινοτομία και στη σύμπραξη ΤΕΦΑΑ – ΕΛ.ΑΣ Στα Τρίκαλα η Αστυνομία μπήκε στο Πανεπιστήμιο ...

Αφήστε μια απάντηση