Κυριακή, 16 Ιούνιος 2019
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / ΑΒ Βασιλόπουλος: Αλλαγή ηγεσίας από σήμερα

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αλλαγή ηγεσίας από σήμερα

Από 1η Οκτωβρίου καθήκοντα Brand Presidend στην ΑΒ Βασιλόπουλος αναλαμβάνει ο Βασίλης Σταύρου στην θέση του Λεωνίδα Βρεττάκου
Oπως ήδη είχε προαναγγελθεί από το καλοκαίρι ο Βασίλης Σταύρου, αναλαμβάνει καθήκοντα Brand President της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος από την 1η Οκτωβρίου 2018, διαδεχόμενος τον Λεωνίδα Βρεττάκο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η εταιρεία «ο Βασίλης Σταύρου, εδώ και 24 χρόνια έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία, διατελώντας σε υψηλές διοικητικές θέσεις του Ομίλου AholdDelhaize. Με μακρά εμπειρία στους χώρους των Logistics, της Διασφάλισης Ποιότητας και της Διεύθυνσης Ανθρωπίνων Πόρων, ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις προκλήσεις της αγοράς, εξελίσσοντας με αποτελεσματικότητα κομβικά τμήματα για τη στρατηγική επέκταση του Ομίλου. Τα τελευταία 14 χρόνια ξεχώρισε για τη διαδρομή του ως Brand President της Mega Image, θυγατρικής αλυσίδας της AholdDelhaize στη Ρουμανία.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αλλαγή ηγεσίας από σήμερα

Ο Λεωνίδας Βρεττάκος, μετά από 21 χρόνια επιτυχημένης κοινής πορείας στην ΑΒ Βασιλόπουλος και 3,5 χρόνια στη θέση του COO της εταιρείας, ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον Όμιλο στο τέλος Σεπτεμβρίου 2018.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, ευχαριστεί θερμά τον Λεωνίδα Βρεττάκο για την συνολική προσφορά του στην ανάπτυξη και εξέλιξη του Ομίλου της ΑΒ Βασιλόπουλος και του εύχεται από καρδιάς καλή συνέχεια στα επόμενα βήματά του.

Η ΑΒητική οικογένεια υποδέχεται με χαρά και καλωσορίζει θερμά τον Βασίλη Σταύρου και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα«.

news247

Δες επίσης

Σκλαβενίτης: Μπαίνει σε νέα δραστηριότητα – έκπληξη

Στον χώρο της εκπαίδευσης εισέρχονται οι Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη μετά από σχετική απόφαση της έκτακτης ...