Τετάρτη, 26 Ιούνιος 2019
trikaladay.gr / Lifestyle / Η Αθηναΐς Νέγκα εξηγεί τα καλά και τα κακά τού να παντρεύεσαι άνδρα 14 χρόνια μικρότερό σου

Η Αθηναΐς Νέγκα εξηγεί τα καλά και τα κακά τού να παντρεύεσαι άνδρα 14 χρόνια μικρότερό σου

Η Αθηναΐς Νέγκα στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξή ήταν κάτι παραπάνω από χειμαρρώδης.

Μίλησε για το θάνατο του πατέρα της Χρήστου Νέγκα σε ηλικία 45 ετών, όταν η ίδια ήταν μόλις 7 και πόσο τη σημάδεψε αλλά και για τους άνδρες. Και τον άνδρα της φυσικά.

Η Αθηναΐς Νέγκα παντρεύτηκε πριν δύο καλοκαίρια τον Γιάννη, έναν άνδρα 14 χρόνια μικρότερό της και λίγους μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο τον καρπό του ερωτά τους.

«Δεν θα μπορούσα να έχω σχέση με έναν συνομήλικό μου για έναν πρακτικό λόγο. Όταν βρέθηκα χωρισμένη στα 39 μου ανακάλυψα ότι έβγαινα με ανθρώπους που ήταν συνομήλικοί μου ή λίγο μεγαλύτεροι και ήταν χωρισμένοι. Το δύσκολο ήταν διαζύγιο, πρώτος γάμος, παιδιά, αυτή είναι η πιο δύσκολη “πίστα”, όποια τα καταφέρνει εκεί της βγάζω το καπέλο», άρχισε να εξηγεί η Αθηναΐς Νέγκα, βάζοντάς μας στο… κλίμα.

Και συνέχισε η Αθηναΐς Νέγκα: «Εγώ όμως είδα ότι δεν μπορούσα εκεί γιατί δεν διεκδικώ πάρα πολύ καλά το χώρο μου στις σχέσεις. Οπότε το τα αντιμετωπίσεις έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει παιδιά, μπορεί να μην έχει κλείσει καλά τη σχέση του, διεκδικούν οι πρώην σύζυγοι τον σύζυγο. Πρέπει να γίνεις μητριά παιδιών, ενώ ο πατριός είναι ένας κουλ τύπος, αν παίζει καλά το ρόλο του, που είναι σαν θείος, η μητριά έχει μεγαλύτερη τριβή»Αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα, οπότε πρέπει να διαγράψω αυτή την κατηγορία και τι μας μένει; Μας μένει ο πολύ νεότερος, ο οποίος μπορεί να μην έχει παντρευτεί και να είναι σημαντικά νεότερος, όπως στην περίπτωση του άντρα μου. Τα 14 χρόνια διαφορά που έχω με τον σύζυγό μου με προβληματίζουν κάθε μέρα».

Μάλιστα, η Αθηναΐς Νέγκα δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι φοβάται, ακριβώς λόγω της διαφοράς ηλικίας, μήπως την εγκαταλείψει ο σύζυγός της. «Ήμουν πολύ ανώριμη στο κομμάτι των σχέσεων με τους άντρες. Έχω άγχη και ανασφάλεια με την εμφάνισή μου. Μου περνάει από το μυαλό ότι η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου μπορεί να φέρει και το τέλος στη σχέση».
iefimerida

Δες επίσης

Ο Ακης Πετρετζίκης μπήκε στο βιβλίο Γκίνες [εικόνες]

Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία μετρά στο ενεργητικό του ο Άκης Πετρετζίκης. Ο δημοφιλής σεφ και ...