Τετάρτη, 5 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Αστυνομικός στον Βόλο έσωσε 13χρονη που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Αστυνομικός στον Βόλο έσωσε 13χρονη που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στον Βόλο, αποδείχτηκαν «φύλακες άγγελοι», για μία 13χρονη κοπέλα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, σήμερα το μεσημέρι, πέφτοντας από την πεζογέφυρα, στο ύψος του περιφερειακού, στον οικισμό των ρομά, στην Αγία Παρασκευή. Το κορίτσι, ανέβηκε στην πεζογέφυρα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, και απειλούσε να πέσει.

Όπως ήταν φυσικό, σήμανε αμέσως συναγερμός. Στο σημείο συγκεντρώθηκε κόσμος, ο οποίος προσπαθούσε να αποτρέψει το νεαρό κορίτσι να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ καθώς και άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι προσπαθούσαν να τη πείσουν να κατέβει. Η 13χρονη ήταν ωστόσο, αμετάπειστη. Τα λεπτά κυλούσαν βασανιστικά και όλοι με κομμένη την ανάσα προσπαθούσαν να την μεταπείσουν.

Ήταν περίπου 1 το μεσημέρι, όταν το ανήλικο κορίτσι πήδηξε στο κενό. Οι αστυνομικοί δεν έχασαν την ψυχραιμία τους. Ένας από την ομάδα ΔΙΑΣ, λειτουργώντας αστραπιαία έπιασε το κορίτσι στον αέρα, αποτρέποντας την πτώση της στο έδαφος που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία. Αστυνομικός και 13χρονη μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου, με την ανήλικη να είναι σοκαρισμένη. Ο αστυνομικός εκτός από ένα ελαφρύ τραύμα στο χέρι, είναι καλά στην υγεία του και φυσικά ανακουφισμένος, διότι «η αποστολή του», είχε αίσιο τέλος.

ΠΗΓΗ: taxydromos.gr

Δες επίσης

Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού στο Στεφανοβίκειο 

Η ιχνηλάτηση του ΕΟΔΥ στην 1η Ταξιαρχία Αεροπορίας στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας συνεχίζεται αυτές τις μέρες ...