Δευτέρα, 1 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Αρχίζουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας στα Τρίκαλα!

Αρχίζουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας στα Τρίκαλα!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας διοργανώνει για αύριο Πέμπτη 19/11 στις 8:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ληθαίον» το Μέτωπο Λαού Τρικάλων

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση πρόσκληση: «Νέα προδοσία Τσίπρα. Σε χρόνο μηδέν επέτρεψε τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Αρχίζουν από την 1η Γενάρη!

Αυτή είναι η ουσία της «συμφωνίας» της κυβέρνησης με τους «δανειστές» τοκογλύφους. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έφτασε στο νέο έγκλημά της, που αφορά εκατομμύρια Έλληνες με τα μέλη των οικογενειών τους, ψευδόμενη συνεχώς και εξαπατώντας τον ελληνικό λαό.

Το ερώτημα είναι: θα τους αφήσουμε να μας πάρουν τα σπίτια; Μπορούν στην Ελλάδα να πετύχουν ό,τι πέτυχαν στην Ισπανία, την Αμερική και αλλού;

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. στο καφέ «ΛΗΘΑΙΟ» (παραποταμίως-πρώην ΚΤΕΛ) θα γίνει ανοιχτή συγκέντρωση πολιτών, όπου νομικός θα ενημερώσει για τις νεώτερες αλλαγές στον Νόμο Κατσέλη και την «προστασία της πρώτης κατοικίας» και τι μας περιμένει σύντομα.

Να βγούμε όλοι απ’ τα σπίτια μας (που έτσι ή αλλιώς πιθανόν σύντομα να μην μας ανήκουν) και να αντιδράσουμε μαζικά και δυναμικά.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ»!

Δες επίσης

Παπαστεργίου: H Αυτοδιοίκηση στο πλευρό των σχολικών κοινοτήτων για το άνοιγμα Δημοτικών – Νηπιαγωγείων

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαΐου με τη συμμετοχή της Υπουργού ...

Αφήστε μια απάντηση