Δευτέρα, 1 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Αρχισαν τα εσωκομματικά πυρά στην Ν.Δ Τρικάλων. Στελέχη στρέφονται κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ

Αρχισαν τα εσωκομματικά πυρά στην Ν.Δ Τρικάλων. Στελέχη στρέφονται κατά του προέδρου της ΝΟΔΕ

Το σχόλιο του για τον νυν πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κώστα Τρέλλη έκανε μιλώντας σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97, 6 ο πρώην πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νίκος Μουζακιάρης:

« Είμαι κοντά στην παράταξη, παρακολουθώ τις εξελίξεις και δεν αποκλείω τίποτα για τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του Απριλίου. Πρέπει να βρεθεί μια καλή λύση την οποία να στηρίξουμε, διότι ο Κώστας Τρέλλης δεν είναι μια καλή λύση και αυτό είναι κοινή ομολογία. Δεν είναι ένας καλός πρόεδρος για τη ΝΟΔΕ, διότι στην πολιτική δεν αρκεί να είσαι καλό παιδί απλά. Δεν τον είδα σε κάποια στιγμή να βγει και να υπερασπιστεί τη ΝΔ, να κάνει μια αντιπαράθεση. Σε όλο το διάστημα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν τόσοι υπουργοί εδώ και δεν έγινε μια σωστή παρέμβαση από τη ΝΟΔΕ ούτε με τον προηγούμενο ούτε με τον τωρινό πρόεδρο. Αν είχαν καλύτερη παρουσία ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό μας δεν θα έπαιρνε τόσο μεγάλο ποσοστό. Υπάρχουν υποψηφιότητες, και καλές υποψηφιότητες, είμαι βέβαιος γι αυτό, για το καλό της παράταξης.

Το ίδιο θέμα σχολίασε και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ και στέλεχος της ΝΔ Χρήστος Αναστασίου:

« Δεν έχω κάτι με τον Κώστα Τρέλλη, είναι ήσυχος και καλός άνθρωπος. Ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ σε κάποια σημεία ναι με ικανοποίησε, και σε κάποια όχι. Θεωρώ όμως καλό να πάμε σε ανανέωση, υπάρχει και καλύτερη λύση. Θα ψαχτούμε, δεν θα αφήσουμε έτσι την παράταξη μας.

Θα ήταν ευχή για την παράταξη να αναλάβει κάποιος πιο νέος, για παράδειγμα κάποιος που έχει περάσει και απ’ την ΟΝΝΕΔ και να ασχοληθεί έπειτα και με τη ΝΟΔΕ. Θα ταιριάζει και θα συμβαδίζει περισσότερο με την εικόνα της κυβέρνησης ένα νεότερο άτομο.»

Δες επίσης

Πόθεν έσχες Μητσοτάκη – Τσίπρα: Οι αμοιβές, οι καταθέσεις και τα ακίνητα των 2 αρχηγών και των συζύγων τους

Τα πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα ...