Δευτέρα, 27 Μάιος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Αποστάσεις παίρνει ο Τρικαλινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλος στην αλλαγή του κανονισμού μιλώντας για συναλλαγή προκειμένου να διασωθεί η Κ.Ο του Καμμένου

Αποστάσεις παίρνει ο Τρικαλινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλος στην αλλαγή του κανονισμού μιλώντας για συναλλαγή προκειμένου να διασωθεί η Κ.Ο του Καμμένου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος πήρε θέση κατά της αλλαγής του Κανονισμού της Βουλής, λέγοντας πως μια μονομερής ενέργεια θα εκληφθεί ως συναλλαγή με τον κ. Καμμένο.

“Εάν ήταν στο δικό μου χέρι εγώ θα έκανα διαβούλευση με όλα τα κόμματα. Αν κατανοούν και άλλες πολιτικές δυνάμεις την αναγκαιότητα αλλαγής του κανονισμού έχει καλώς, αλλιώς αν γίνεται κάτω από τους εκβιασμούς του Καμμένου το αποκλείω”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και πρόσθεσε:

“Η συμφωνία και ο διάλογος με όλα τα κόμματα είναι πρόθεση για να αλλάξει ο κανονισμός. Αλλιώς να μείνει ως έχει, διότι οι μονομερείς ενέργειες θα εκληφθούν ως συναλλαγή”.

Δες επίσης

Τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα στο Δήμο Φαρκαδόνας

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΝΕΑ ΠΝΟΗ – ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ 132 ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ – ΜΠΑΓΙΩΤΗΣ ...