Δευτέρα, 19 Αύγουστος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Αποστάσεις παίρνει ο Τρικαλινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλος στην αλλαγή του κανονισμού μιλώντας για συναλλαγή προκειμένου να διασωθεί η Κ.Ο του Καμμένου

Αποστάσεις παίρνει ο Τρικαλινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Παπαδόπουλος στην αλλαγή του κανονισμού μιλώντας για συναλλαγή προκειμένου να διασωθεί η Κ.Ο του Καμμένου

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σάκης Παπαδόπουλος πήρε θέση κατά της αλλαγής του Κανονισμού της Βουλής, λέγοντας πως μια μονομερής ενέργεια θα εκληφθεί ως συναλλαγή με τον κ. Καμμένο.

“Εάν ήταν στο δικό μου χέρι εγώ θα έκανα διαβούλευση με όλα τα κόμματα. Αν κατανοούν και άλλες πολιτικές δυνάμεις την αναγκαιότητα αλλαγής του κανονισμού έχει καλώς, αλλιώς αν γίνεται κάτω από τους εκβιασμούς του Καμμένου το αποκλείω”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και πρόσθεσε:

“Η συμφωνία και ο διάλογος με όλα τα κόμματα είναι πρόθεση για να αλλάξει ο κανονισμός. Αλλιώς να μείνει ως έχει, διότι οι μονομερείς ενέργειες θα εκληφθούν ως συναλλαγή”.

Δες επίσης

Στα ορεινά χωριά του νομού ο βουλευτής της Ν.Δ Τρικάλων Θ. Λιούτας

Φτάνοντας έως τα πιο απομακρυσμένα χωριά του ορεινού όγκου του νομού Τρικάλων, ο Θανάσης Λιούτας ...