Δευτέρα, 1 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Από τα Τρίκαλα ξεκινά την περιοδεία του στη Θεσσαλία ο υπουργός Περιβάλλοντος

Από τα Τρίκαλα ξεκινά την περιοδεία του στη Θεσσαλία ο υπουργός Περιβάλλοντος

Τον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννη Τσιρώνη θα συνοδεύει ο υφυπουργός Επικρατείας στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ.

Επίσκεψη στη Θεσσαλία ξεκινά ο Υπουργός Αναπληρωτής Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης προκειμένου να συζητήσει με τοπικούς φορείς περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Οι συναντήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Μαΐου στο Δημαρχείο των Τρικάλων στις 11π.μ., συνεχίζονται στο Δημαρχείο της Καρδίτσας στις 2μ.μ. και ολοκληρώνονται στο Δημαρχείο της Λάρισας στις 6μ.μ. Κατά τις διάρκεια των συναντήσεων ο Αναπληρωτής Υπουργός θα ακούσει απόψεις και προτάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των τοπικών φορέων και εκπροσώπων της κοινωνίας των πολιτών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε θέματα περιβάλλοντος, Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, δασών και υδάτων.
Νωρίτερα, ο Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό (5μ.μ.).

Την Τρίτη, 5 Μαΐου, ο Γιάννης Τσιρώνης θα επισκεφθεί τον συνεταιρισμό γαλακτοπαραγωγών (ΘΕΣ γάλα – ΠΙΕς) και το απόγευμα την περιοχή της λίμνης Κάρλας και του φράγματος Τρικερίου (Παναγιώτικο).

Την Δευτέρα και την Τρίτη τον Υπ. Αν. ΠΑΠΕΝ Γιάννη Τσιρώνη θα συνοδεύει ο Υφυπουργός Επικρατείας στον Πρωθυπουργό, Τέρενς Κουίκ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΑΠΕΝ Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συναντήσεις με βουλευτές και κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με πολιτευτές και συντονιστές των Οικολόγων Πράσινων, καθώς και με αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πριν το επίσημο πρόγραμμα των επισκέψεων ο Υπουργός Αναπληρωτής ΠΑΠΕΝ θα συναντηθεί με κατοίκους και φορείς της Αργιθέας για το θέμα του Αχελώου.

Δες επίσης

Παπαστεργίου: H Αυτοδιοίκηση στο πλευρό των σχολικών κοινοτήτων για το άνοιγμα Δημοτικών – Νηπιαγωγείων

Σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαΐου με τη συμμετοχή της Υπουργού ...

Αφήστε μια απάντηση