Σάββατο, 4 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Από τα χέρια απατεώνων γλύτωσε την τελευταία στιγμή Τρικαλινός την μπουλτόζα του!

Από τα χέρια απατεώνων γλύτωσε την τελευταία στιγμή Τρικαλινός την μπουλτόζα του!

<< Παρ’ ολίγο να του ¨φάνε ¨ ολόκληρο φορτωτή ( μπουλντόζα) , αν την τελευταία στιγμή δεν πονηρεύονταν την απάτη>>.

Η όλη ιστορία διαδραματίστηκε στην Καλαμπάκα με πρωταγωνιστή έναν Καλαμπακιώτη , ιδιοκτήτη σκαπτικού μηχανήματος.

Ο Καλαμπακιώτης ( μίλησε επώνυμα και Δημόσια ) μετέφερε την περιπέτεια την οποία υπέστη , το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Δημοσιοποίησε την περασμένη εβδομάδα σε ιστοσελίδα ότι πουλάει έναν φορτωτή – Μπουλντόζα ιδιοκτησίας του με όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Την Παρασκευή έλαβε κάποιο τηλεφώνημα από κάποιον αγοραστή που έδειξε ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Μάλιστα μετά από τις διευκρινήσεις ο άγνωστος ανέφερε ότι αποφάσισε να αγοράσει το μηχάνημα. Ζήτησε λογαριασμό τράπεζας για να καταθέσεις τα χρήματα ( 20 χιλιάδες + ΦΠΑ) , και έδωσε ακριβή στοιχεί που θα κοπεί το τιμολόγιο. Ο άγνωστος λίγο πριν κλείσουν οι Τράπεζες επικοινώνησε με τον πωλητή και του ανέφερε ότι τα χρήματα κατατέθηκαν , στέλνοντας μάλιστα και το αποδεικτικό της τράπεζας.

Όμως η μεγάλη επιμονή να σταλεί άμεσα το μηχάνημα , έθεσαν σε υποψίες τον Καλαμπακιώτη ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Έτσι στα συνεχή τηλεφωνήματα του φερόμενου αγοραστή , τον καθυστέρησε έως ότου του ανέφερε ότι το μηχάνημα θα φορτωθεί την Δευτέρα ( ο αγοραστής είχε κανονίσει και μεταφορική !!!).

Την Δευτέρα το πρωί όταν ο Καλαμπακιώτης πήγε στην Τράπεζα να επιβεβαιώσει αν όντως τα χρήματα κατατέθηκαν , διαπίστωσε ότι αυτό δεν είχε γίνει και το αποδεικτικό ήταν πλαστό.

<< Ευτυχώς δεν έστειλα το μηχάνημα ….θα μου το είχαν κάνει κομμάτια >> , ανέφερε λέγοντας πως αν είχα άμεση ανάγκη τα χρήματα.

Ενημέρωσε την Αστυνομία Καλαμπάκας για το περιστατικό με κάθε λεπτομέρεια και θέλησε να γνωστοποιήσει το γεγονός δια ου Ραδιοφώνου ( Ράδιο Σταγών).

Ο λόγος που επέλεξε την δημοσιοποίηση είναι για να προστατεύσει ( όπως είπε ) τυχόν και άλλους που μπορεί να πέσουν στα δίχτυα των απατεώνων.
stagonnews.gr

Δες επίσης

Οργή του δημάρχου Τρικάλων για παραβίαση των μέτρων: Κάποιοι (λίγοι) πονηροί έχουν ανοίξει τα καφενεία στη ζούλα για να πουλήσουν 10 τσίπουρα!

Την έντονη  αγανάκτησή του για την παραβίαση των μέτρων αλλά και τις μετακινήσεις πολιτών εν ...

Αφήστε μια απάντηση