Παρασκευή, 14 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Από σήμερα οι αιτήσεις για αναπληρωτές – ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς

Από σήμερα οι αιτήσεις για αναπληρωτές – ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς

Απο σήμερα έως και τις 7 Αυγούστου, πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι εκπαιδευτικοί που θέλουν να ενταχθούν στους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων για την ερχόμενη σχολική χρονιά.
Από σήμερα οι αιτήσεις για αναπληρωτές – ωρομίσθιους

Σύμφωνα με την προκήρυξη , που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες, Βορειοηπειρώτες και ομογενείς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο και πολίτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οσο αφορά στους υπηκόους χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση, θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί τουλάχιστον ένα έτος από την απόκτησή της, κατά την τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων.

Το υπουργείο καθίσταται σαφές, ότι στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών (του σχολικού έτους 2015-16) προσμετρώνται μόρια προϋπηρεσίας όλων των σχολικών ετών, με εξαίρεση τα έτη 2010-2011 και 2011-2012 (για τα οποία δεν προσμετρώνται μόρια προϋπηρεσίας). Το ίδιο ισχύει και για τις προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, στα εκκλησιαστικά γυμνάσια και στα γενικά εκκλησιαστικά λύκεια.

Εκτυπώστε το Αρθρο Εκτύπωση mail to Email
Επικοινωνία Επικοινωνία

Δες επίσης

Κλειστό για 5 ημέρες το Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό από την Παρασκευή 14 ...

Αφήστε μια απάντηση