Παρασκευή, 22 Νοέμβριος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Απεργούν οι Τρικαλινοί δάσκαλοι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου

Απεργούν οι Τρικαλινοί δάσκαλοι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π. Ε. Τρικάλων καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη απεργία την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, καθώς και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 το πρωί στα γραφεία της Διεύθυνσης Π.Ε. Τρικάλων (Πλατεία ΟΤΕ).

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Την άμεση απόσυρση του συστήματος διορισμών που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, με το οποίο ουσιαστικά απαξιώνει την προϋπηρεσία και το πτυχίο και οδηγεί σε ένα αέναο κυνήγι τίτλων και προσόντων με όρους ανισότητας.

Το σύστημα που ανακοινώθηκε και τέθηκε σε «διαβούλευση», δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα εμπόριο ελπίδας προς τους χιλιάδες αδιόριστους εκπαιδευτικούς και περιφρόνηση των αναπληρωτών που καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της εκπαίδευσης στις εσχατιές της χώρας.

Συνεχίζουμε και κορυφώνουμε, αποφασιστικά και διεκδικητικά, τον αγώνα για την πραγματοποίηση των χιλιάδων διορισμών μόνιμων εκπαιδευτικών που έχει ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, με βάση τις θέσεις του συνδικαλιστικού κινήματος.

Παράλληλα καλούμε τους συναδέλφους, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τον καλύτερο συντονισμό του αγώνα, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 5:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δες επίσης

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των καταστηματαρχών με τον δήμαρχο Τρικάλων για τον αντικαπνιστικό νόμο

Γόνιμος, ουσιαστικός και πολύπλευρος, ο διάλογος που για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και ...