Σάββατο, 11 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / Απ΄ τα Σέρρας ………στα Τρίκαλα. Μια συνάντηση, μια αρχή

Απ΄ τα Σέρρας ………στα Τρίκαλα. Μια συνάντηση, μια αρχή

Όταν όλα ξεκίνησαν από μια τυχαία κουβέντα που μπορεί και να μην είχε κάποιο σκοπό. Κι όταν με την πρώτη προσπάθεια ανακαλύπτεις ότι τελικά είμαστε πολλοί αλλά …..σκόρπιοι, τότε πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα.
Η μεγάλη ανταπόκριση που βρήκε η πρώτη ανακοίνωση πριν τις γιορτές, μας δίνει το δικαίωμα να πάμε τα πράγματα ένα βήμα πιο πέρα. Ας κάνουμε την προσπάθεια να βρεθούμε από κοντά, να τα πούμε βρε αδερφέ και να γνωριστούμε. Καλά τα FBου και τα απρόσωπα μηνύματα των κινητών αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με την πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση.
Γι αυτό, εμείς που ξεκινήσαμε την προσπάθεια να δούμε πόσοι ….ακανέδες υπάρχουν στα Τρίκαλα, και απ΄ ότι φαίνεται υπάρχουν πολλοί, λέμε να γλυκάνουμε ακόμη περισσότερο τα πράγματα, διοργανώνοντας την πρώτη συνάντηση των Σερραίων που βρίσκονται στα Τρίκαλα.
Έτσι σας καλούμε όλους του Σερραίους, αυτούς που επικοινωνήσανε μαζί μας αλλά και οποιονδήποτε άλλο με καταγωγή απ΄τα Σέρρας, την Πέμπτη 21/1/2016 στις 8 το βράδυ στο Ξενοδοχείο ¨Πανελλήνιον¨ των Τρικάλων για την πρώτη συνάντηση.
Να κοιταχτούμε να τα πούμε κι αν μας αρέσει το ξανακάνουμε

^^^Για πληροφορίες
Μπατσίλας Βασίλης 6980145420
Τόλλιος Δημήτρης 6972989709
Μακράκης Σάκης 6942842111

Δες επίσης

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Επιστρέφουμε με σπαγγέτι γουέστερν δίπλα από την πισίνα!

Πέρασαν 4 μήνες χωρίς Κινηματογραφική Λέσχη. Ο ιός δεν μας άφησε να ολοκληρώσουμε τη φετινή ...

Αφήστε μια απάντηση