Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018
trikaladay.gr / Τοπικά / Αντιπαράθεση πρώην δημάρχου με αντιδήμαρχο για εργαζόμενους

Αντιπαράθεση πρώην δημάρχου με αντιδήμαρχο για εργαζόμενους

Έντονη ήταν η σημερινή αντιπαράθεση στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Ράδιο Σταγών μεταξύ του κου Σακελλαρίου και του Αντιδημάρχου Οικονομικών κου Παπαγεωργίου , με αφορμή την αγωγή των 4 εργαζομένων στον Δήμο και ζητούν 175 χιλιάδες ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι με τοποθέτησή του χθες το πρωί ο κος Παπαγεωργίου άφησε να εννοηθεί ότι ο Δήμος Καλαμπάκας επί Δημαρχίας Σακελλαρίου δεν υπερασπίστηκε τα συμφέροντά του αφού δεν εκπροσωπήθηκε στην δίκη που έγινε για την μονιμοποίηση αυτών των εργαζομένων.

Ο κος Σακελλαρίου ανταπάντησε ότι αυτό έγινε σκόπιμα για να βοηθηθεί η μονιμοποίηση των εργαζομένων , όμως για την μη εφαρμογή της Δικαστικής απόφασης περί άμεσης πρόσληψης αυτών επέρριψε την ευθύνη σε αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα εκτός του Δήμου.

Κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή Σινάνη ότι σταμάτησε την απασχόληση των 4 εργαζομένων για 11 μήνες και έτσι οι διεκδικήσεις των εργαζομένων είναι θεμιτές. Όμως θεωρεί ότι ο Δήμος θα πρέπει να πληρώσει τους εργαζομένους χρήματα που δεν έχουν πάρει και δικαιούνται και όχι να πληρωθούν για δεύτερη φορά δεδουλευμένα.

Πάντως ο κος Παπαγεωργίου δήλωσε δημόσια ότι οι εργαζόμενοι αυτοί έχουν πάρει περί τις 200 χιλιάδες ευρώ για διάστημα τριάμισι ετών και εμμέσως πλην σαφώς έχουν πληρωθεί για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον Δήμο το διάστημα 2012 έως το Καλοκαίρι του 2015 που μονιμοποιήθηκαν. Τέλος άφησε να εννοηθεί ότι ο Δήμος θα υπερασπίσει νομικά τα συμφέροντα του Δήμου όπου εν τέλει είναι συμφέροντα του Καλαμπακιώτικου Λαού.

Τέλος ο κος Σακελλαρίου κατήγγειλε ότι οι εν λόγω εργαζόμενοι απασχολούνται παράτυπα στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καλαμπάκας αφού είναι Υπάλληλοι του Δήμου και αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί.

Πηγή: stagonnews

Δες επίσης

«Εβρεξε» δολώματα κατά της λύσσας σε αυλές χωριού του Δήμου Καλαμπάκας

Έβρεξε δολώματα κατά της λύσσας προχθές βράδυ σε αυλές σπιτιών στο Βυτουμά Καλαμπάκας προκαλώντας εύλογα ...

Αφήστε μια απάντηση