Δευτέρα, 1 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Ανταμώθηκαν οι Τρικαλινοί συμμαθητές μετά από 57 χρόνια!

Ανταμώθηκαν οι Τρικαλινοί συμμαθητές μετά από 57 χρόνια!

Στο Ξενοδοχείο Πανελλήνιον Τρικάλων έγινε το βράδυ της Δευτέρας, 26.12.2016, το Αντάμωμα των αποφοίτων του 1959 από το 2ο 8τάξιο Γυμνάσιο Αρρένων Τρικάλων.
Μέσα σε κλίμα συνεπαρμών και συγκίνησης οι άλλοτε συμμαθητές πέρασαν ένα ξεχωριστό 2ωρο ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεων τους από μια ξέμακρη εποχή της δεκαετίας του 1950.
Και δεν ήταν λίγα τα όσα ειπώθηκαν και που όπως ήταν φυσικό ξεσήκωσαν θύελλες εντυπώσεων, από τους δυνατούς μαθητικούς παλμούς, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της σύναξης.
Στα διάφορα πηγαδάκια, που ήταν αναμενόμενα, ανταλλάχθηκαν πολλά ενδιαφέροντα προκαλώντας πληθωρικές νότες χαράς και ικανοποίησης.
Την Προχθεσινή δυναμική συνάντηση, που γίνεται ανά τετραετία, τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγένων, τόνωσε η παρουσία του τότε καθηγητή τους κ. Νίκου Παπανικολάου που με έκδηλη την ικανοποίησή του αναφέρθηκε σε εκείνα τα όμορφα μαθητικά χρόνια.
Ο Πρόεδρος της συντονιστικής Επιτροπής, Γιάννης Καρασιώτος, αναφέρθηκε και στους συμμαθητές που έφυγαν για πάντα από κοντά μας και για τους οποίους τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Πάντως, παρά το γεγονός ότι στη συνάντηση προσήλθε ικανοποιητικός αριθμός συμμαθητών, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο της ανά 2ετία συνάντησης.
Βεβαίως σε εύλογο χρόνο θα γίνει συζήτηση προκειμένου να εκδοθεί η όποια απόφαση.

ΣΕΙΡΙΟΣ

Δες επίσης

Πόθεν έσχες Μητσοτάκη – Τσίπρα: Οι αμοιβές, οι καταθέσεις και τα ακίνητα των 2 αρχηγών και των συζύγων τους

Τα πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα ...

Αφήστε μια απάντηση