Πέμπτη, 2 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Ανέβαζε φωτογραφίες από το Μπαλί, αλλά τελικά ήταν σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ (φωτο & βιντεο)

Ανέβαζε φωτογραφίες από το Μπαλί, αλλά τελικά ήταν σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ (φωτο & βιντεο)

H Natalia Taylor μας έδειξε γιατί δεν πρέπει να πιστεύουμε τίποτα από αυτά που βλέπουμε online.

Ζούμε σε μία εποχή που πρέπει πάντα να τσεκάρουμε και να φιλτράρουμε ό,τι βλέπουμε και διαβάζουμε, ειδικά αν αυτό είναι online. Δεν είναι τυχαίο πως ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου λέει «μην πιστεύετε όλα όσα βλέπετε στο internet» και δεν έχει άδικο..

Μία διάσημη Youtuber φρόντισε να μας δείξει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά… αθώα παραδείγματα του πως μπορεί να παραπλανηθεί ο κόσμος.

Η Natalia Taylor λοιπόν, η έχει σχεδόν 2 εκατομμύρια subscribers στο Youtube και πάνω από 300.000 followers στο Instagram, αποφάσισε να τεστάρει όσους την ακoλουθούν, προσποιούμενη οτι βρίσκεται σε διακοπές στο Μπαλί.

Μόνο που στην πραγματικότητα δεν ήταν στην Ινδονησία, αλλά σε ένα κατάστημα ΙΚΕΑ λίγα μέτρα από το σπίτι της.

Εκμεταλλευόμενη λοιπόν τα μικρή διαμορφωμένα δωμάτια, πήρε μία φίλη της φωτογράφο και άρχισε να τραβάει εικόνες λες και ήταν στο AirBnB που είχε νοικιάσει στο διάσημο νησί.

Μάλιστα, φρόντισε να αφήνει κάποιες μικρές λεπτομέρειες που να μαρτυρούν την πραγματική της τοποθεσία για να τσεκάρει αν κάποιος θα είναι τόσο παρατηρητικός.

Αφού λοιπόν γλίτωσε και δεν πέταξαν έξω με αυτά που έκανε εκεί, πήγε σπίτι της και άρχισε να ανεβάζει μία μία τις φωτογραφίες, περιμένοντας να δει αν θα ψαρώσει κάποιος.

Το αποτέλεσμα, μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω video…

Δες επίσης

Πρετεντέρης: Είμαι σπίτι, δεν νοσηλεύομαι, άντε μην πάρουμε καμία ανάποδη-Δείτε την ανάρτησή του

Ο δημοσιογράφος διέψευσε ότι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Στη διάψευση δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι νοσηλεύεται ...