Δευτέρα, 10 Αύγουστος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Ανδρέας Μποταΐτης: Ο Έλληνας που βγήκε δεύτερος στα ανδρικά καλλιστεία Mr Υφήλιος 2019!

Ανδρέας Μποταΐτης: Ο Έλληνας που βγήκε δεύτερος στα ανδρικά καλλιστεία Mr Υφήλιος 2019!

Ο Ανδρέας Μποταϊτης βρέθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας και διεκδίκησε με αξιώσεις το Mr Υφήλιος 2019-Mr Universal Ambassador 2019.

Ο Ανδρέας Μποταϊτης εκπροσώπησε την Ελλάδα επάξια και την έφερε στις επάλξεις του διεθνούς στερεώματος ανδρικής ομορφιάς. Η Ελλάδα μετά από 25 χρόνια, έπειτα από το Νίκο Παπαδάκη το 1994, έρχεται με τον Ανδρέα Μποταϊτη, στο παγκόσμιο στερέωμα ομορφιάς κατακτώντας την 2η θέση.

Ο 2ος ωραιότερος άνδρας στον κόσμο είναι Έλληνας. Εντυπωσίασε με την εθνική του ενδυμασία ως εύζωνας κι έδειξε σε όλη την υφήλιο ότι η Ελλάδα εκτός από ομορφιά διαθέτει και παράστημα προωθώντας ο ίδιος με σθένος την πολιτιστική μας κληρονομιά στο εξωτερικό.

Ύστερα από όλον αυτόν τον θρίαμβο η Ελλάδα ανακοινώθηκε στην Ιαπωνία πως είναι εκείνη η χώρα, που θα διοργανώσει το Mr Υφήλιος 2020. Η οικογένεια των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS είναι περήφανη και ήδη έχει ξεκινήσει ετοιμασίες για την διοργάνωση του 2020 και το πώς θα προωθηθεί ο πολιτισμός μας μέσω αυτού του κορυφαίου διαγωνισμού ομορφιάς.

Tlife

Δες επίσης

Μιχάλης Ασλάνης: Η παγκόσμια επιτυχία, τα χρέη, η κατάθλιψη και τα τελευταία λόγια πριν δώσει τέλος στη ζωή του

Ο Μιχάλης Ασλάνης δεν ήταν απλά ένας ακόμη σχεδιαστής. Ήταν ο πρώτος που έκανε τη δουλειά του ...