Πέμπτη, 4 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Αναζητούνται… κληρονόμοι: Ρακένδυτος 90χρονος άφησε πίσω του περιουσία-σοκ!

Αναζητούνται… κληρονόμοι: Ρακένδυτος 90χρονος άφησε πίσω του περιουσία-σοκ!

Ποσό σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ βρέθηκε σε τραπεζικό λογαριασμό 90χρονου Χιώτη που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ο 90χρονος Χιώτης ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία, διέμενε σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι που το χαρακτήριζαν «τρώγλη» και κυκλοφορούσε ρακένδυτος, έχοντας πάντα ένα χαρακτηριστικό μπαστούνι και ένα κίτρινο μαντήλι στο κεφάλι..

Η μεγάλη του περιουσία, όπως έγινε γνωστό, παραμένει αδιάθετη αφού δεν υπάρχουν κληρονόμοι.

Εδώ και 20 χρόνια, ήταν γνωστό στη Χίο πως ο ηλικιωμένος διέθετε ένα σημαντικό ποσό καταθέσεων, με τις μαρτυρίες να λένε πως πριν την μετατροπή σε ευρώ, φημολογείτο πως διέθετε περισσότερα από 300 εκατ. δραχμές.

Η μόνη του τουλάχιστον εμφανής πολυτέλεια ήταν όταν πήγαινε εδώ και χρόνια στο Ταμείο της Τράπεζας προκειμένου να καταθέσει όσα ακριβώς κέρδιζε από την εργασία του στην οικοδομή. Ο 90χρονος αργότερα κατέθετε σχεδόν ατόφια την σύνταξη του.

Όπως περιγράφει δημοσίευμα του Πολίτη Χίου, οι παλαιότεροι στο νησί θυμούνται ότι έπειτα από διένεξη του, πριν χρόνια, με την Εθνική τράπεζα έφθασε έξω από το κατάστημα με μαύρες σακούλες προκειμένου να παραλάβει τα χρήματά του και να τα μεταφέρει σε άλλη ιδιωτική τράπεζα.

Η μεγάλη του περιουσία, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, παραμένει αδιάθετη ο 90χρονος εκατομμυριούχος ήταν άτεκνος, ενώ για την ώρα δεν υπάρχουν κληρονόμοι του.

nooz

Δες επίσης

Επίθεση με βιτριόλι: Τα τρία βίντεο και η φιγούρα της βασικής ύποπτης

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, τη ...