Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Ανατροπή: Διαψεύδουν οι αρχές πως ο καταγγελλόμενος από τους Πακιστανούς κτηνοτρόφος είναι Λαρισαίος

Ανατροπή: Διαψεύδουν οι αρχές πως ο καταγγελλόμενος από τους Πακιστανούς κτηνοτρόφος είναι Λαρισαίος

Επιβεβαιώνουν το περιστατικό, αλλά διαψεύδουν πως ο φερόμενος ως πρωταγωνιστής, κτηνοτρόφος, είναι από την περιοχή της Λάρισας οι αρχές, σύμφωνα με ρεπορτάζ του onlarissa.gr.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Κυριακή η “Κίνηση Ενωμένη Ενάντια στο Φασισμό και στη Ρατσιστική Απειλή” κατήγγειλε περιστατικό επίθεσης σε δύο Πακιστανούς από ιδιοκτήτη κτηνοτροφικής μονάδας και δύο ακόμη ατόμων στη Λάρισα, επειδή – όπως σημειώνει – οι δύο αλλοδαποί που εργάζονταν στη μονάδα, ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους.

Όπως ανέφερε η καταγγελία οι τρεις μίλησαν άσχημα και βιοπράγησαν εναντίον των δύο Πακιστανών, ο ένας εκ των οποίων τραυματίστηκε στο πρόσωπο (φωτό), σύμφωνα και με τη σχετική φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Για την υπόθεση μάλιστα, έλαβε χώρα χθες Δευτέρα συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας “Η Ενότητα”, στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο από τα όσα δημοσιεύθηκαν στη σελίδα της Κίνησης, να σημειωθεί εκ νέου πως ο καταγγελλόμενος κτηνοτρόφος προέρχεται από τη Λάρισα.

Πηγές του onlarissa.gr σημείωναν με κατηγορηματικό τρόπο, πως ο συγκεκριμένος κτηνοτρόφος που καταγγέλλεται, δεν δραστηριοποιείται στο νομό Λάρισας, αλλά στη γειτονική Πιερία.

onlarissa

Δες επίσης

Απεργούν την Τρίτη οι γιατροί Ε.Σ.Υ. του Πανεπιστιμιακού Νοσοκομείου Λάρισας

Απεργούν την Τρίτη οι γιατροί Ε.Σ.Υ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: ...