Δευτέρα, 23 Νοέμβριος 2020
trikaladay.gr / Ελλάδα / Αμετανόητος ο Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή ήταν το κίνημα της εθνικής αντίστασης

Αμετανόητος ο Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή ήταν το κίνημα της εθνικής αντίστασης

Σε άρθρο του, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, που καταδικάστηκε για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης, υποστηρίζει ότι “η καταδίκη είναι δίωξη πολιτική και όχι ποινική”, ενώ σημειώνει ότι “η Χρυσή Αυγή δεν ήταν εγκληματική οργάνωση. Ήταν το Κίνημα της εθνικής αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατία των μνημονίων και του ραγιαδισμού”.

Καλεί, δε, τους Έλληνες “να αντισταθούν στην ποινικοποίηση του ιδεολογικού αγώνα των Ελλήνων για εθνική αξιοπρέπεια” και δηλώνει “υπερήφανος γιατί διώκομαι για τις Ιδέες μου”.

«Απεδείχθη περίτρανα αυτό που ισχυριζόμουν από την πρώτη στιγμή των διώξεων του 2013. Αυτή η καταδίκη είναι δίωξη πολιτική και όχι ποινική και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι επιβλήθηκαν βαριές ποινές στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής παρόλο που δεν καταδικάστηκε για την οποιαδήποτε πράξη. Καταδίκασαν τον εθνικισμό. Καταδίκασαν την Ιδέα και όχι εγκλήματα. Η Χρυσή Αυγή δεν ήταν εγκληματική οργάνωση. Ήταν το Κίνημα της εθνικής αντίστασης ενάντια στην ξενοκρατία των μνημονίων και του ραγιαδισμού. Η απόφαση του δικαστηρίου ορίζει σαν έγκλημα τον εθνικισμό. Οι Έλληνες πρέπει να αντισταθούν στην ποινικοποίηση του ιδεολογικού αγώνα των Ελλήνων για εθνική αξιοπρέπεια. Είμαι υπερήφανος γιατί διώκομαι για τις Ιδέες μου”, αναφέρει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

 enikos

Δες επίσης

Συγκλονίζει ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης για τον κοροναϊό: «Πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα τόσο πολύ»

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν νόσησε από κοροναϊό μίλησε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης. ...