Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / Αυτός είναι ο Τρικαλινός που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών

Αυτός είναι ο Τρικαλινός που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 59χρονου Τρικαλινού, ο οποίος συνελήφθη για αποπλάνηση ανηλίκων

Μετά από σχετική εισαγγελική άδεια δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 59χρονου που συνελήφθη στα Τρίκαλα για αποπλάνηση σε βάρος 4 ανήλικων κοριτσιών.
Όπως αναφέρευαι «δίνονται στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 59χρονου ημεδαπού που συνελήφθη την (08.07.2018) στα Τρίκαλα, καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος του ποινική δίωξη για την κακουργηματική πράξη της αποπλάνησης παιδιών με παθούσες που δεν συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη της ηλικίας τους τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.
Πρόκειται για τον Κύργια Αθανάσιο του Χρήστου και της Μαρίας, γεν. 1959 στα Τρίκαλα
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας δύο (2) μηνών, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, κυρίως των ανηλίκων, αλλά και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και για την αποκάλυψη της τυχόν τέλεσης εκ μέρους του ομοειδών πράξεων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 24310-63022 και 24310-63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.»

Δες επίσης

4.500 στρέμματα καλλιεργειών επλήγησαν από την πρόσφατη χαλαζόπτωση στο Ν. Τρικάλων

Την Τρίτη 11-06-2019 περί ώρα 15:30, ακραία καιρικά φαινόμενα ( χαλάζι και ανεμοθύελλα) έπληξαν περιοχές ...