Κυριακή, 16 Φεβρουάριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Αυτή θα αναλάβει τον «Αγρότη» στον ΣΚΑΪ

Αυτή θα αναλάβει τον «Αγρότη» στον ΣΚΑΪ

Μετά μάλιστα τη δημοσίευση της είδησης ξεκίνησαν κάποια –ευφάνταστα… δεν θα τα πω!- σενάρια για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίασή του! Από τα πιο… εξωπραγματικά –θα τα πω!- ήταν αυτό που ανέφερε τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία έχει συμβόλαιο με το OPEN, συν ότι στον ΣΚΑΪ μάλλον δεν… κόπτονται για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, όπως φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του Νίκου Μουτσινά.

Έτσι λοιπόν, αφήνοντας τα… εξωπραγματικά σενάρια φαίνεται ότι ο «Αγρότης»… βρήκε την παρουσιάστριά του, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να το αναθέσουν στην Ελένη Τσολάκη.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ALPHA η παρουσιάστρια συναντήθηκε με στελέχη του σταθμού αλλά και της εταιρείας παραγωγής και τα είπαν… τα ξαναείπαν… και τα συμφώνησαν.

Βέβαια δεν έχουν πέσει οι οριστικές υπογραφές αλλά και οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνεργασία οπότε πρόκειται μάλλον για τυπική διαδικασία…!

Έτσι λοιπόν σύντομα θα ξεκινήσουν να προβάλλονται και τρέιλερ για να δηλώσουν συμμετοχή οι υποψήφιοι «Αγρότες», όσοι δηλαδή γνωρίζουν από τις αγροτικές δουλειές και ασχολούνται με γεωργία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία και όλα τα συναφή αλλά μέσα από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι θέλουν να βρουν τη σύντροφο για να ζήσουν μαζί στην ύπαιθρο, κοντά στη φύση!

Επιθυμία μάλιστα του ΣΚΑΪ είναι η Ελένη Τσολάκη αμέσως μετά το καλοκαίρι να ξεκινήσει τα γυρίσματα για το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» με σκοπό να βγει στον αέρα κοντά στο τέλος της χρονιάς ή στις αρχές της επόμενης…!

newsit

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ

Δες επίσης

Η πρώτη εκπομπή χωρίς… παρουσιαστή έρχεται στην ΕΡΤ

Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση μία εκπομπή χωρίς παρουσιαστή. Ο λόγος για τη νέα ...