Πέμπτη, 1 Οκτώβριος 2020
trikaladay.gr / Lifestyle / Αυτά τα μοντέλα αλλάζουν τη μόδα και δεν είναι αυτό που έχεις συνηθίσει

Αυτά τα μοντέλα αλλάζουν τη μόδα και δεν είναι αυτό που έχεις συνηθίσει

Οι εκπληκτικές καμπάνιες μόδας δεν είναι σπάνιο φαινόμενο -αυτές που μας κάνουν να κοιτάμε την οθόνη για ώρα, όμως, είναι. Όπως οι φωτογραφίες του All Woman Project. Μοντέλα σε όλα τα νούμερα, σώματότυπους και εθνικότητες συναντώνται για να ποζάρουν μαζί για το πρότζεκτ, το οποίο αφορά τη διαφορετικότητα του σώματος στη μόδα.

Και ποια εμφανίζεται μπροστά μπροστά; Το μοντέλο Charli Howard φυσικά, η Βρετανίδα που θεωρήθηκε πολύ στρουμπουλή, αφού το νούμερό της στα ρούχα ήταν 34, όπως και η Clementine Desseaaux που είναι μοντέλο και blogger. Και οι δύο αυτές γυναίκες μιλάνε ανοιχτά για την έλλειψη διαφορετικότητας στη βιομηχανία.

«Θέλουμε όλα τα νέα κορίτσια να κοιτούν φωτογραφίες μόδας και να βλέπουν το σχήμα του σώματός τους ή την εθνικότητά τους να αντιπροσωπεύεται, κάτι που οι περισσότερες που εμφανιζόμαστε στο video δεν είχαμε μεγαλώνοντας,» είπε η Clementine σε ένα δελτίο τύπου. Στο #IAmWOman θα αναγνωρίσεις και άλλα γνώριμα πρόσωπα όπως Denise Bidot και Iskra Lawrence, top models που υποστηρίζουν τις καμπύλες τους. Εμφανίζονται με άνεση μπροστά στην κάμερα δίπλα από άλλες γυναίκες, με αποτέλεσμα υπέροχες και χωρίς επεξεργασία φωτογραφίες.

«Μπορεί να είμαστε μοντέλα αλλά όλες έχουμε κυτταρίτιδα, ραγάδες και άλλες ατέλειες που μας κάνουν γυναίκες αλλά που η κοινωνία μας μαθαίνει να ντρεπόμαστε γι’ αυτές» είπε η Clementine. «Αυτή η καμπάνια σχεδιάστηκε για να ενώσει τις γυναίκες του πλανήτη.»
LADYLIKE

Δες επίσης

Ρέα Τουτουντζή: Οι εξαντλητικές δίαιτες, ο κρυφός γάμος, ο φόβος μητρότητας, η κατακραυγή και τα λευκά μαλλιά

H Ρέα Τουτουνζή ήταν από τα μοντέλα που κάθε Έλληνας σχεδιαστής ήθελε να έχει στις επιδείξεις του. ...

Αφήστε μια απάντηση