Δευτέρα, 6 Απρίλιος 2020
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / «Αδειάζουν» τον Κώστα Πατέρα στελέχη της Ν.Δ Τρικάλων σχετικά με τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο

«Αδειάζουν» τον Κώστα Πατέρα στελέχη της Ν.Δ Τρικάλων σχετικά με τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο

Την δήλωση του Κώστα Πατέρα περί ανάληψης της διοίκησης του Γ.Ν.Τ. σχολίασε σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο τομεάρχης της ΝΔ για το Νομό Τρικάλων Νίκος Καρδούλας:

« Όσο αφορά στη δήλωση του κ. Πατέρα, δεν θα τη σχολιάσω γιατί δεν είναι καν μέλος της Ν.Δ. Το να δηλώνει ο ίδιος μέλος δεν σημαίνει τίποτα, ούτε συνδρομή έχει πληρώσει ούτε εγγεγραμμένο μέλος είναι. Δεν μπορούμε να δώσουμε σημασία σε δηλώσεις ανθρώπων που δεν είναι μέλη του κόμματος μας. Για την περίπτωση πάντως της διοίκησης του Γ.Ν.Τ. για παράδειγμα, το μοτίβο των επιλογών του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι διαφορετικό, θέλει αξιοκρατία, πτυχία, κλπ.

Τα μηνύματα που πήραμε για αυτή τη δήλωση ήταν πολύ αρνητικά, αλλά απαντάω ότι δεν θα δώσουμε σημασία στο τι μπορεί ο καθένας να λέει ότι θα ήθελε να γίνει.»

Το σχόλιο του για το ίδιο ζήτημα έκανε και το στέλεχος της ΝΔ και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Σακκάς:

« Είναι αστεία πράγματα αυτά που λέγονται περί ανάληψης θέσεων, κάνουν τον κόσμο να γυρνάει το μυαλό του στα παλιά. Η γνώμη μου είναι πως τους ανθρώπους που βγαίνουν και διατυμπανίζουν τη θέση που θα ήθελαν οι ίδιοι να πάρουν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να τους σβήσει από το χάρτη. Είναι η 3η μέρα διακυβέρνησης της ΝΔ και έχουμε κάποιους να βγαίνουν να λένε ότι τους υποσχέθηκαν θέσεις κλπ. Αυτά όλα δεν συνάδουν με το καινούριο πνεύμα που θέλει να περάσει η ΝΔ, κάποιοι μείνανε στις παλαιοκομματικές τους συνήθειες. Οι διάφοροι πολιτικοί γυρολόγοι που βλέπουν τη ΝΔ σαν ένα σκαλί για να τοποθετηθούν κάπου και έχουν το θράσος να βγαίνουν δημόσια να λένε τι θέσεις θέλουνε, πρέπει να σβήσουν από το χάρτη γιατί δεν ταυτίζονται με την φιλοσοφία του Κυριάκου Μητσοτάκη.»

Δες επίσης

Εκαναν …φτερά οι κότες και το αρνί Τρικαλινής!

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα το πρωί μια Τρικαλινή στον Πύργο Τρικάλων. Οπως είπε στο ...