Πέμπτη, 4 Ιούνιος 2020
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Η 94χρονη που χτύπησε τον ληστή με την μαγκούρα περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές που έζησε

Η 94χρονη που χτύπησε τον ληστή με την μαγκούρα περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές που έζησε

Ξεχείλισε από οργή μια 94χρονη στη Λάρισα όταν ένας Ρομά εισέβαλε στο σπίτι της για δεύτερη φορά προκειμένου να την ληστέψει.
 Η γυναίκα, παρά τα κινητικά της προβλήματα, τα οποία την κρατούν καθηλωμένη στο κρεβάτι, άρχισε να χτυπά με τη μαγκούρα τον Ρομά που θέλησε να εκμεταλλευτεί την απουσία της γυναίκας που τη φροντίζει για να αποσπάσει χρήματα και κοσμήματα από το συρτάρι της.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η 94χρονη εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να του επιτεθεί με την μαγκούρα. «Μπήκε μέσα και μου έπιασε το χέρι. Από την ώρα που μου έπιασε το χέρι λέει θέλω να μου δώσεις λεφτά για να πάρω ψωμί. Δεν έχω παιδί μου λεφτά λέω, αυτός όμως το ένα του χέρι, το αριστερό το έβαλε στο κομοδίνο μου. Είχε έρθει ξανά πριν από ένα χρόνο και μου έκανε αυτή τη δουλειά. Μπορεί και λιγότερο δεν θυμάμαι, μου πήρε 334 ευρώ. Πριν δύο χρόνια με βρήκε στην βεράντα μου και μου ζητούσε πάλι λεφτά. Αλλά τότε, ήταν άλλος καιρός, ήμουν υγιής. Τώρα είμαι κατάκοιτη στο κρεβάτι, έχω τα δύο πόδια μου σπασμένα και δεν μπορώ να σηκωθώ», είπε χαρακτηριστικά η 94χρονη.

 Πρόσθεσε, επίσης, ότι «μπήκε με μεγάλη ευκολία και έφυγε πολύ δύσκολα γιατί του είπα κάλεσα την αστυνομία και θα σε πιάσει. Φύγε σε παρακαλώ μη σε χτυπήσω. Αλλά δεν πρόλαβε όμως , τον χτύπησα. Και φοβήθηκα μη τυχόν χτύπησα και το κεφάλι του και πέσει κάτω και δεν μπορώ να τον σηκώσω».

Δες επίσης

Βόλος: Ξυλοκόπησε τη μητέρα του γιατί δεν του έδωσε χρήματα να πάει για καφέ

Στη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Βόλου, με την κατηγορία ότι ξυλοκόπησε ...