Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019
trikaladay.gr / Lifestyle / 9 μύθοι για το σεξ και η αλήθεια πίσω απ’ αυτούς

9 μύθοι για το σεξ και η αλήθεια πίσω απ’ αυτούς

Τέλος οι ανυπόστατες φήμες. Βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους.
Κάποιος είπε κάποτε μια βλακεία, κάποιος άλλος την πίστεψε, την αναπαρήγαγε ως πραγματική και με τον καιρό δημιουργήθηκαν ορισμένοι μύθοι γύρω από την σεξουαλική πράξη που συντηρούν ανυπόστατες φήμες.
Ας βάλουμε ένα τέλος λοιπόν στις χαζομάρες για να σταματήσεις κι εσύ να πιστεύεις σε πράγματα που δε θα ‘πρεπε.

#1. Το νούμερο παπουτσιού ενός άντρα λέει πολύ περισσότερα γι’ αυτόν
Η αλήθεια: Ούτε τα χέρια, ούτε η μύτη, ούτε τ’ αυτιά, ούτε κανένα μέρος του σώματός του δε θα σου πουν περισσότερα για το τι κρύβει ένας άντρας μέσα στο παντελόνι του. Θα πρέπει να το ανακαλύψεις ιδίοις όμμασι.

#2. Όσο μεγαλύτερο, τόσο καλύτερο
Η αλήθεια: Η σχέση μεταξύ του μεγέθους και της ικανοποίησης είναι κάπως υπερεκτιμημένη. Ας πούμε ότι αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι το προσωπικό σου γούστο και η… οριζόντια χημεία.

#3. Δε μπορείς να μείνεις έγκυος, αν είσαι ήδη έγκυος
Η αλήθεια: Η πολλαπλή κύηση είναι σπανιότατη, αλλά έχουν καταγραφεί 10 περιπτώσεις που έχει συμβεί, γεγονός που δεν την κάνει αδύνατη.

#4. Οι άντρες σκέφτονται το σεξ ανά 7 δευτερόλεπτα
Η αλήθεια: Ευτυχώς για όλους, οι άντρες δε σκέφτονται το σεξ 8000 φορές τη μέρα. Σύμφωνα με το Kinsey Institute, το 54% των ανδρών σκέφτονται το θέμα αυτό μερικές φορές μέσα στη μέρα, ενώ ένα 43%, λίγες φορές την εβδομάδα.

#5. Οι γυναίκες ενδιαφέρονται λιγότερο για το σεξ, από τη φύση τους
Η αλήθεια: Μπορεί να το σκεφτόμαστε λιγότερο συχνά (στην αντίστοιχη έρευνα του Kinsey, ένα 19% σκέφτεται το σεξ αρκετές φορές τη μέρα, ενώ το 63% το φέρνει στο μυαλό του λίγες φορές την εβδομάδα), αλλά δε σημαίνει ότι το θέλουμε και λιγότερο. Σύμφωνα με έρευνες, το 53% των γυναικών, δεν κάνει όσο σεξ θα ήθελε.

#6. Τα θαλασσινά θα αυξήσουν τη σεξουαλική σου λίμπιντο
Η αλήθεια: Όλα αυτά περί αφροδισιακών φαγητών είναι σαχλαμάρες. Για παράδειγμα τα στρείδια αποτελούνται από νερό, πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και άλλα συστατικά που δε μπορούν να διεγείρουν με κανέναν τρόπο τη σεξουαλική σου διάθεση. Αν τα τρως και τη βρίσκεις, μάλλον αυθυποβάλλεσαι.

#7. Το σεξ είναι πολύ καλή άσκηση
Η αλήθεια: Με μισή ώρα σεξ καις από 85 έως 115 θερμίδες, αλλά μόνο αν η σεξουαλική σας δραστηριότητα είναι αερόβια καθόλη τη διάρκεια των 30 λεπτών. Μάλλον δύσκολο ε;

#8. Οι άντρες φτάνουν στη σεξουαλική τους κορύφωση νωρίτερα από τις γυναίκες
Η αλήθεια: Δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο, επιστημονικό χρονοδιάγραμμα για κάτι τέτοιο. Σε ό,τι έχει να κάνει με την απόλαυση, όλοι βιώνουμε πολλές κορυφώσεις στη ζωή μας, ανεξαρτήτως φύλου.

#9. Το σεξ είναι καλύτερο όταν είσαι νέα
Η αλήθεια: Σίγουρα έχεις περισσότερη ευλυγισία όταν είσαι νεότερη, αλλά και πάλι αυτό είναι θέμα κεφιού.

LADYLIKE

Δες επίσης

Η Ελλη Κοκκίνου παραδέχθηκε πως έχει κάνει πλαστική και αποκάλυψε πού [βίντεο]

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», ήταν χθες το βράδυ η Έλλη ...

Αφήστε μια απάντηση