Πέμπτη, 17 Οκτώβριος 2019
trikaladay.gr / Άρθρα / Ηλίας Βλαχογιάννης: ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ, «ΠΕΙΘΗΝΙΕΣ ΘΕΡΑΠΑΝΙΔΕΣ» στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ηλίας Βλαχογιάννης: ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ στο ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ, «ΠΕΙΘΗΝΙΕΣ ΘΕΡΑΠΑΝΙΔΕΣ» στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Όσοι λέγαμε ότι δύσκολα οι Κυβερνωντες θα ΞΕΚΟΛΛΉΣΟΥΝ απ τις καρέκλες τους, αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος ότι είχαμε ΑΠΌΛΥΤΟ ΔΊΚΙΟ . Οι αριστεροδεξιοί πολιτικοί είπαν ΤΌΣΑ ΨΈΜΜΑΤΑ για να πάρουν την εξουσία, που τώρα έτσι εύκολα δε θα την αφήσουν….
Αν θυμηθούμε τι έλεγαν στον Ελληνικό λαό για να ΥΦΑΡΠΑΣΟΥΝ την ψήφο του , τότε θα καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται…
Πολιτικοί «ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΕΣ » , «ΑΡΡΙΒΙΣΤΕΣ » και «ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ » .
ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ στο εσωτερικό, «ΠΕΙΘΗΝΙΕΣ ΘΕΡΑΠΑΙΝΊΔΕΣ » στο εξωτερικό.
Το GO BACK κ. Μερκελ, έγινε WELL COME κ. Μερκελ.
Όχι μόνο ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ η Γερμανίδα Καγκελλαριος, αλλά και ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ από τα χείλη της για μια καλή κουβέντα, για μία φιλοφρόνηση….
Κι όλα αυτά, για την… καρέκλα…. Υποθέτω ότι θα χρειασθούμε ειδικά συνεργεία ΑΠΟΚΌΛΛΗΣΗΣ , στην επόμενη κυβερνητική αλλαγή…
Αυτοί που κατηγορούσαν ως ΑΡΓΥΡΩΝΥΤΟΥΣ τους τότε μη κυβερνητικούς βουλευτές, που θα έδιναν θετική ψήφο στο Σταύρο Δήμα, το 2014, τώρα όχι μόνο θεωρούν κάτι τέτοιο ως ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ , αλλά ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ πολιτικά για να κερδίσουν τη στήριξη τους…. Αυτό που τότε κατήγγειλαν ΔΑΚΡΥΒΡΕΚΤΟΙ , τώρα το ΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ….
Ποιος δε θυμάται τον περιβόητο ΧΑΙΚΑΛΗ , να ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΕΙ απόπειρα ΔΩΡΟΔΟΚΊΑΣ του, για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα… Ως και τις κραυγές αγωνίας και αγανάκτησης του Τερενς Κουικ και της Έλενας Κουντουρα, για το ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ της ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ μας….
Είναι οι ίδιοι που κατήγγειλαν το Σταύρο Θεοδωράκη και τους βουλευτές του Ποταμιου, ως ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ υπαλλήλους ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ και ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΩΝ συμφερόντων….. Ενώ τώρα τους ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ και τους ΚΑΛΟΠΙΑΝΟΥΝ , για να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπων…..
Τα καλά και συμφέροντα, για τους ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ της πρώτης φοράς Αριστεράς…
Αλλά «κοντά, σιμά ειν τα Γιάννενα», που λέει κι ο θυμοσοφος λαός μας….
Η όπως λένε στο χωριό μου, «όσα κάνει η γίδα στο πουρνάρια, τα βρίσκει στο τομάρι….»
Όσο και να παίζουν ΚΑΘΥΣΤΕΡΉΣΕΙΣ , ο «ΚΎΒΟΣ ΕΡΡΊΦΘΗ …». Σε λίγο ΞΕΠΕΖΕΥΟΥΝ …. Ο λαός θα τους ΠΛΗΡΩΣΕΙ πολιτικά, ανάλογα με την προσφορά τους….. Ας ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ αυτό που έρχεται, με ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ και ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ….
Είναι το μόνο που τους ΜΕΝΕΙ και μπορούν να ΚΑΝΟΥΝ ….

Ηλίας Γ Βλαχογιάννης, τ Νομάρχης και βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής του Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας.

Δες επίσης

Ομόφωνο ψήφισμα δυσαρέσκειας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων για την Παιδιατρική Κλινική

Με ομόφωνο ψήφισμά του, το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για πρόσφατη απόφαση ...