Κυριακή, 12 Ιούλιος 2020
trikaladay.gr / Τοπικά / 8 υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Ε στα Τρίκαλα. Δείτε τα ονόματα

8 υποψήφιοι για το ψηφοδέλτιο της ΛΑ.Ε στα Τρίκαλα. Δείτε τα ονόματα

Τα ονόματα των ενδιαφερόμενων να είναι υποψήφιοι βουλευτές με τη Λαϊκή Ενότητα στην εκλογική περιφέρεια Τρικάλων, κατατέθηκαν χθες στη δεύτερη συνέλευση των μελών του νέου κόμματος.

Η συνέλευση είχε ως θέμα την κατάθεση υποψηφιοτήτων για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Στο δελτίο Τύπου που απέστειλε η ΛΑ.Ε δεν αναγράφονται τα ονόματα καθώς όλοι δεσμεύτηκαν να μην υπάρξουν ανακοινώσεις πριν την τελική απόφαση για το ψηφοδέλτιο που θα ληφθεί από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του κόμματος την προσεχή Κυριακή.

Ωστόσο το trikaladay αποκαλύπτει σήμερα τα ονόματα των ενδιαφερόμενων να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας.

Αυτά είναι του δικηγόρου Χρήστου Σταμόπουλου, του πρώην τραπεζικού υπαλλήλου προερχόμενο από το ΑΚΕΠ Βαγγέλη Πέττα, του συνδικαλιστή Δημήτρη Κάβουρα, του πρώην γραμματέα του υπουργείου Εργασίας και επικεφαλής του Σώματος Ελεγκτών Εργασίας Αποστόλη Καψάλη, του προερχόμενου από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Γεροδημόπουλου, καθώς και δυο γυναίκες.

Επίσης προτάθηκε χωρίς να είναι ο ίδιος παρόν στη συνέλευση και το όνομα του νεαρού φοιτητή και μουσικού Γιώργου Τσιούνη αλλά δεν μπορεί να είναι υποψήφιος καθώς είναι 21 ετών και για να είναι κάποιος υποψήφιος βουλευτής πρέπει να είναι πάνω από 25 χρονών.

Οι παραπάνω υποψηφιότητες τέθηκαν σε ψηφοφορία και όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της ΛΑ.Ε «Οι υποψηφιότητες μαζί με τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων θα σταλούν για τελική έγκριση στην Κεντρική Εκλογική Επιτροπή.

Στην Συνέλευση έγινε ενημέρωση από την Συντονιστική-Εκλογική Επιτροπή Τρικάλων σχετικά με την ημερομηνία της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της ΛΑ.Ε, η οποία θα γίνει την Τετάρτη 16/9, καθώς και για την λειτουργία προεκλογικού περιπτέρου στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου. Όπως έγινε και συζήτηση για την ενίσχυση των οικονομικών της ΛΑ.Ε η οποία στηρίζεται αποκλειστικά στην ενίσχυση των μελών και φίλων, για την κάλυψη των αναγκών του προεκλογικού αγώνα. Τέλος, δόθηκε το εναρκτήριο λάκτισμα για την προεκλογική εκστρατεία και από σήμερα κιόλας συνεργεία της ΛΑ.Ε θα εξορμούν στα χωριά και τις συνοικίες με προεκλογικό υλικό».

Δες επίσης

Εικόνες από την χασισοφυτεία που εντόπισε το τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων. Δυο συλλήψεις

 Με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «FLEX» εντοπίστηκαν σε οικία και σε ποιμνιοστάσιο ...

Αφήστε μια απάντηση