Σάββατο, 25 Μάιος 2019
trikaladay.gr / Τοπικά / 63 ονόματα υποψήφιων συμβούλων ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου

63 ονόματα υποψήφιων συμβούλων ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημ. Παπαστεργίου

Δυναμικό και έμπειρο, ανανεωμένο και οραματικό, το ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού «Επανεκκίνηση» για να πάμε «Τα Τρίκαλα μπροστά!». Ένα ψηφοδέλτιο που ήδη «ξεδιπλώνεται», με την ανακοίνωση άλλων 63 συνολικά υποψηφίων: οι 22 υποψήφιοι/ες είναι ήδη μέλη του Δημοτικού Σύμβουλοι Τρικκαίων, οι 18 είναι οι νεοεισερχόμενοι στη μάχη για βελτίωση του Δήμου μας και οι 23 επόμενοι/ες είναι οι υποψήφιοι για την Κοινότητα Τρικκαίων.
Με τον συνδυασμό μας συνεχίζουν δυναμικά – και τους συγχαίρουμε θερμά – οι ήδη εκλεγμένοι/ες Δημοτικοί μας Σύμβουλοι:
1. Αλεστά Σοφία
2. Αναστασίου Άκης
3. Αναστασίου Χρήστος
4. Αναστασόπουλος Κίμωνας
5. Αυγέρου – Κογιάννη Ελένη
6. Βασταρούχας Δημήτρης
7. Γούλας Χρήστος
8. Δήμα – Παπαγεωργίου Ντίνα
9. Κυρίτσης Χρυσόστομος (Τόμυ)
10. Κωτούλας Γιάννης
11. Λάππας Μιχάλης
12. Λασπάς Αχιλλέας
13. Λεβέντη-Καρά Έφη
14. Λέρας Νίκος
15. Μητσιάδη Βασιλένα
16. Ντιντής Παναγιώτης
17. Παζαϊτης Τάκης
18. Παπανικολάου Ηλίας
19. Παππάς Απόστολος
20. Πούλιου Ελένη
21. Ρόμπος Φόρης
22. Ψύχος Κώστας

Καλωσορίζουμε νέους και νέες υποψήφιους/ες για το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων που μετέχουν στη συλλογική μας προσπάθεια. Είναι οι:
1. Ανδριόπουλος Γιώργος, Ξενοδοχοϋπάλληλος
2. Γιαννόπουλος Άκης, Έμπορος υποδημάτων
3. Γρατσάνης Αχιλλέας, Έμπορος ειδών υγιεινής
4. Ζαρογιάννης Γιώργος, Διασώστης ΕΚΑΒ
5. Καλλιάρας Γιάννης, Πυροσβέστης
6. Καταβούτας Γιώργος, Πολιτικός Μηχανικός
7. Κατσόγιαννου – Κανναβού Κατερίνα, Ιδ. Υπάλληλος
8. Κιοσσέ Μαρία, Έμπορος
9. Κοτρώνη – Μπαλοδήμου Γεωργία, Οδοντίατρος
10. Μαρδάνη Μαρία, Ιατρός Μικροβιολόγος
11. Μαυρογιάννη Έρη, Συγγραφέας – Δημοσιογράφος
12. Μπακογιάννη Ελένη, Αυτοαπασχολούμενη
13. Μπέλτσιου Άννα, Ιδ. Υπάλληλος
14. Παναγιώτου Γιώργος, Δικηγόρος
15. Τασούλας Πέτρος, Ιδ. Υπάλληλος
16. Τζερεμές Αντώνης, Εργοθεραπευτής
17. Τζίκας Κώστας, Πολιτικός Μηχανικός
18. Τζωρτζιώτης Θωμάς, Αστυνομικός

Δηλώνουμε την απερίφραστη στήριξή μας στους υποψήφιους για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Τρικκαίων. Οι υποψήφιοι είναι νέοι ή ήδη εκλεγμένοι:
1. Γιαννίτσης Άγγελος, Αστυνομικός
2. Γκορίτσα – Μπράτσου Μαρία. Δασκάλα
3. Γούλας Θέμης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
4. Δημητρίου- Σκρέκα Φωτεινή, Καθηγήτρια
5. Δούκας Βασίλης, Αστυνομικός
6. Ζαχείλα Χριστίνα, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής
7. Καλαμποκίνης Ζήσης, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής
8. Καλαντζή-Κατέ Ευθυμία, Δασκάλα
9. Καραποστόλης Οδυσσέας, Πυροσβέστης
10. Κοσβύρα Ευαγγελία, Αστυνομικός
11. Λαζαρίκος Χρήστος, Υπάλληλος ΟΤΑ
12. Λεπενιώτης Γρηγόρης, Οικονομολόγος
13. Λουλές Βαγγέλης, Αστυνομικός
14. Μόσχος Βαγγέλη, Συνταξιούχος ΟΤΑ
15. Μπαλατσούκας Αλέκος, Συνταξιούχος ΝΑΤ
16. Μπατσίλας Βασίλης, Νοσηλευτής
17. Μπουκουβάλας Στέφανος, Αστυνομικός
18. Παπαδάκου Γιώτα, Εκπαιδευτικός
19. Σακκάς Γιώργος, Ιδ. Υπάλληλος
20. Σαμαράς Σπύρος, Αστυνομικός
21. Σιάφη Άννυ, Πολιτικός Μηχανικός
22. Τζοβάρα-Καραϊσκου Βανέσσα, Νοσηλεύτρια
23. Τσιαντάκη Νικολέττα, Εκπαιδευτικός

Επίσης, ως Εκπρόσωπος Τύπου του Συνδυασμού, σηματοδοτώντας τη μετάβαση στη νέα εποχή, με την εμπειρία και τη διάθεση για συνέχιση της προσφοράς από διαφορετική θέση, θα είναι ο Μιχάλης Μπάρδας. Ο τέως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, με εξαιρετικά μεγάλη προσφορά στη λειτουργία του Σώματος, με αξίες του, τη συνεργασία, τη συνεννόηση και την εγκάρδια ανταλλαγή απόψεων, εξαίρετος οικονομολόγος και με συμβολή σε ουσιαστικές συζητήσεις για την ουσία πλευρών της πολιτικής, αναλαμβάνει έναν άλλον ρόλο. Ενισχύει τη δημόσια εικόνα του συνδυασμού, βελτιώνει την εξειδίκευση των θέσεών του και συνδέει την υπάρχουσα με τη νέα γενιά των τρικαλινών, που ενισχύουν την κοινή προσπάθεια και τον Δημήτρη Παπαστεργίου, για να πάμε όλοι μαζί, «Τα Τρίκαλα μπροστά»!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Ανδριόπουλος Γιώργος, Ξενοδοχοϋπάλληλος
Γεννήθηκε το 1968. Είναι κάτοχος πτυχίου τουριστικών επαγγελμάτων και εξασκεί το επάγγελμα του υπαλλήλου υποδοχής εδώ και τριάντα χρόνια. Πρόεδρος του συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και επισιτισμού Ν. Τρικάλων και εκλεγμένο μέλος στο εργατικού κέντρου Τρικάλων και στην ομοσπονδία Ξενοδοχοϋπαλλήλων τα τελευταία 12 χρόνια. Δραστηριοποιείται επίσης στον χώρο του ποδοσφαίρου ως διαιτητής. Είναι έγγαμος και πατέρας 2 παιδιών.

Γιαννόπουλος Άκης, Έμπορος υποδημάτων
Γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Τρικάλων και στη συνέχεια απασχολήθηκε στον ιδιωτικό τομέα ως έμπορος υποδημάτων. Σήμερα διαθέτει τη δική του βιοτεχνία κατασκευής υποδημάτων και εμπορεύεται τα προϊόντα του στις λαϊκές αγορές. Διετέλεσε επί 8ετία μέλος ΔΣ του Συλλόγου πωλητών λαϊκών αγορών Τρικάλων.

Γρατσάνης Αχιλλέας. Έμπορος ειδών υγιεινής
Γεννήθηκε στο Γλίνος Τρικάλων το 1964. Διατηρεί επί πολλά έτη εμπορικό κατάστημα ειδών υγιεινής και πλακιδίων στα Τρίκαλα. Διετέλεσε Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γλίνους και επί δύο τετραετίες Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μεγ. Καλυβίων με τον συνδυασμό «Δημοκρατικό Παρόν» του Δημήτρη Ρεντζιά. Το 2014 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική Περιφέρεια Μ. Καλυβίων με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» του Δημήτρη Παπαστεργίου.

Ζαρογιάννης Γιώργος, Διασώστης ΕΚΑΒ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Είναι απόφοιτος της σχολής ΠΕΚΠΑ-ΕΚΑΒ και σήμερα εργάζεται ως Διασώστης στο ΕΚΑΒ Τρικάλων του οποίου υπήρξε Προϊστάμενος-Υπεύθυνος επί 16 συναπτά έτη. Συνδικαλιστής επί σειρά ετών στο χώρο του, διετέλεσε μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ, καθώς και Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Καλλιάρας Γιάννης, Πυροσβέστης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πυργετό. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εισήχθη μέσω πανελλαδικών εξετάσεων στην Πυροσβεστική Ακαδημία, απ’ όπου και αποφοίτησε με τον βαθμό του Πυροσβέστη Γενικών Υπηρεσιών. Σήμερα υπηρετεί στον Πυροσβεστικό κλιμάκιο Ληξουρίου Κεφαλονιάς. Είναι πιστοποιημένος στις Α’ βοήθειες και κατέχει εξειδικευμένες γνώσεις διάσωσης και αντιμετώπισης αεροπορικών ατυχημάτων.

Καταβούτας Γεώργιος-Κων/νος, Πολιτικός Μηχανικός
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1986 και είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Κατά τη περίοδο των σπουδών του ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση. Σήμερα διατηρεί στα Τρίκαλα τεχνικό γραφείο και ασχολείται κυρίως με ιδιωτικά έργα. Παράλληλα, εκτελεί καθήκοντα υπεύθυνου μηχανικού στον Ε.Α.Σ Τρικάλων και στην ΤΡΙΚΚΗ. Είναι μέλος της αντιπροσωπίας του ΤΕΕ Δυτικής και Κεντρικής Θεσσαλίας και από το 2018 Αντιπρόεδρος ΤΕΕ Ν. Τρικάλων.

Κιοσσέ Μαρία, Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα . Είναι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. και τα τελευταία έξι χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο κέντρο των Τρικάλων διατηρώντας κατάστημα με ξύλινα οικολογικά παιχνίδια. Στόχος και επιθυμία της είναι να δει την πόλη και τα χωριά μας να εξελίσσεται και ως ενεργός πολίτης θέλει να συμβάλλει και να συμμετέχει στην προσπάθεια που κάνει ο δήμος μας τα τελευταία χρόνια σε πολλά επίπεδα.

Κοτρώνη – Μπαλοδήμου Γεωργία, Οδοντίατρος
Είναι πτυχιούχος Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» του ΕΑΠ. Εξασκεί το επάγγελμα ως ιδιώτης οδοντίατρος στην πόλη των Τρικάλων από το 1986. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, μέλος του ΔΣ του Ε.Μ.Ο.Τ., μέλος του Δ.Σ του παραρτήματος Τρικάλων της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, εθελόντρια στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είναι παντρεμένη με τον ορθοπεδικό Γεώργιο Μπαλοδήμο και μητέρα δύο παιδιών, της Χρυσάνθης (ιατρός) και του Στέργιου (πολιτικός μηχανικός).

Μαρδάνη Μαρία, Ιατρός Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου και διαμένει. Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής στην Αθήνα, έλαβε την ειδικότητα της ιατρικής Βιοπαθολογίας Μικροβιολογίας. Σήμερα δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας, ως ιδιώτης ιατρός. Τακτικό μέλος της Ελληνικής Μικροβιολογικής Εταιρείας με συμμετοχή σε συνέδρια. Έχει παρουσιάσει πλήθος επιστημονικών εργασιών & ανακοινώσεων. Από το 2007 ασχολείται ενεργά με την υποστήριξη της διάδοσης της ιδέας της δωρεάς μυελού των οστών, σε συνεργασία με ΜΚΟ.

Μαυρογιάννη Γλυκερία (Έρη), Συγγραφέας-Δημοσιογράφος
Γεννήθηκε το 1980 στα Τρίκαλα. Σπούδασε δημοσιογραφία, τηλεπαρουσίαση και δημόσιες σχέσεις. Από μικρή ασχολήθηκε με τα ΜΜΕ κάνοντας ραδιόφωνο και αρθρογραφώντας στον έντυπο Τύπο. Είναι συγγραφέας λογοτέχνης των εκδόσεων Όστρια και τα βιβλία της έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μέλος του συλλόγου Βορείου Ελλάδος «Παιδικές Καρδιές», δρα με τις θεατρικές φιλανθρωπικές της παραστάσεις σε σκηνοθεσία και διασκευή της ίδιας. Είναι μητέρα δύο διδύμων κοριτσιών.

Μπακογιάννη Ελένη, Αυτοαπασχολούμενη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη γειτονία των Σεισμόπληκτων στα Τρίκαλα. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο γιών. Μετά το πέρας των γυμνασιακών της σπουδών ολοκλήρωσε τη νοσηλευτική εκπαίδευση. Έχει απασχοληθεί στον κλάδο πωλήσεων στον ιδιωτικό τομέα, ενώ επί σειρά ετών υπήρξε διευθυντικό στέλεχος σε τοπική υπεραγορά τροφίμων. Τον τελευταίο καιρό ασχολείται με τη φροντίδα, βοήθεια και υποστήριξη σε μονάδα προσφύγων. Είναι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 24ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

Μπέλτσιου Άννα, Ιδιωτική Υπάλληλος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα όπου διαμένει μόνιμα, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα. Διετέλεσε Πρόεδρος σε Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων. Εμπνεύστηκε και δημιούργησε Εθελοντική Ομάδα Μαθητών μετέπειτα Εθελοντική Ομάδα Νέων, προσφέροντας κοινωνικό έργο στην υποστήριξη των Ευπαθών ομάδων, της Υγείας και της Πρόνοιας. Ασχολείται με θέματα αθλητισμού καθώς είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Συλλόγου Εναλλακτικού Αθλητισμού Τρικάλων. Είναι παντρεμένη και έχει έναν γιο.

Παναγιώτου Γεώργιος, Δικηγόρος
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Κατάγεται από το Βαλκάνο. Πτυχιούχος της Νομικής του Α.Π.Θ ασκεί από το 1997 ενεργή και μάχιμη δικηγορία ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, όπου και εξελέγη 2 φορές μέλος του ΔΣ. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Πινδέων, καθώς επίσης και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης. Υπήρξε πρόεδρος του Α.Ο. Φλαμουλίου και σήμερα είναι Γ. Γραμματέας του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα. Είναι έγγαμος και πατέρας 3 ανηλίκων παιδιών.

Τασούλας Πέτρος, Ιδιωτικός Υπάλληλος
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καλονέρι. Ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων απ’ όπου έλαβε πτυχίο στην ειδικότητα μηχανολογικών εγκαταστάσεων και κατασκευών του Τομέα Μηχανολογίας. Ολοκλήρωσε επιτυχώς την παρακολούθηση πιστοποιημένου σεμιναρίου μελισσοκομίας από το Α.Π.Θ. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος πωλήσεων σε μεγάλη ελληνική αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών.

Τζερεμές Αντώνης, Εργοθεραπευτής
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο και ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως Β. Φυσικοθεραπευτής. Εργάστηκε σε πρότυπα ιδιωτικά εργαστήρια φυσικοθεραπείας και συνεργάστηκε με αρκετούς αθλητικούς συλλόγους στο επιστημονικό του αντικείμενο. Από το 2010 εργάζεται σε ιδιωτικό Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης με συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες θεραπευτικές εξελίξεις στον χώρο της υγείας. Μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ. Είμαι παντρεμένος με την Δώρα Κόρδα και πατέρας 3 παιδιών.

Τζίκας Κων/νος, Πολιτικός Μηχανικός
Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1974. Είναι Πολιτικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στο σχεδιασμό και τη διαχείριση έργων. Εργάστηκε στην κατασκευή δημόσιων έργων και στον έλεγχο αναπτυξιακών προγραμμάτων ως στέλεχος της Μονάδας Οργάνωσης Διαχείρισης του υπουργείου Οικονομίας. Ασχολείται με τη μελέτη και κατασκευή τεχνικών έργων στην Αθήνα και τα Τρίκαλα. Είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων.

Δες επίσης

Καταχειροκροτήθηκε ο Βαλάντης Τσιούτσιας στην Πύλη. Πλήθος κόσμου στην ομιλία του ΦΩΤΟ

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση μίλησε σήμερα το βράδυ ο υποψήφιος δημαρχος Πύλης, επικεφαλής του συνδυασμού ...