Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Επιχειρηματικότητα / Θήκες τηλεφώνων σε προσιτές τιμές

Θήκες τηλεφώνων σε προσιτές τιμές

Τα Samsung κινητά έχουν ένα ασύγκριτο πλεονέκτημα. Έχουν τη μεγαλύτερη ποικιλία σε αξεσουάρ. Προσφέρουν μια απίστευτη γκάμα προϊόντων σε ποικίλες  τιμές ικανές να καλύψουν τις ανάγκες για όλα τα βαλάντια. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό τον ασυγκράτητο ανταγωνισμό προϊόντων έχουν οι θήκες samsung.

Τις θήκες αυτές μπορεί κάποιος να τις προμηθευτεί από οποιοδήποτε μαγαζί κινητής τηλεφωνίας από μεγάλα πολυκαταστήματα ηλεκτρονικών ειδών αλλά και από μικρά μαγαζιά που έχουν δημιουργηθεί και πουλάνε εξειδικευμένα αποκλειστικά και μόνο θήκες για κινητά.

Σε αυτά τα μονοπροϊοντικά μαγαζιά κάποιος μπορεί να μείνει έκθαμβος από την ποικιλία που κυκλοφορεί σε θήκες. Η μεγάλη διαμάχη πάντα είναι αν θα πάρει κάποιος μια θήκη σιλικόνης ή μία θήκη πλαστική. Προσωπικά προτιμώ πάντα μια θήκη σιλικόνης που προσφέρει καλύτερη προστασία και είναι πιο αντικραδασμική. Η πλαστική θήκη είναι πιο όμορφη συνήθως στην όψη και μοντέρνα αλλά δυστυχώς δεν διακρίνεται για τις αντικραδασμικες ιδιότητες, Άλλοι βέβαια πιο επαγγελματίες  και συνήθως πιο μεγάλης ηλικίας άτομα προτιμούν τις θήκες από δερματίνη που είναι πιο σοβαρές και πιο στιβαρές. όμως και πάλι δεν παρέχουν και την καλύτερη προστασία για ένα κινητό που πέφτει στο έδαφος από το ύψος ενός μέσου άντρα.

Βέβαια υπάρχουν και οι θήκες που είναι ταυτόχρονα και φορτιστής και μπορούν να λειτουργούν υπό διττή ιδιότητα προσφέροντας ασύγκριτα πλεονεκτήματα.

Δες επίσης

Ξεχώρισαν οι Τρικαλινές Επιχειρήσεις στη φετινή Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOODEXPO 2024” ΦΩΤΟ

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχαν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και ...

Αφήστε μια απάντηση