Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019
trikaladay.gr / Θεσσαλία / 55χρονος υποδύονταν τον…εξορκιστή

55χρονος υποδύονταν τον…εξορκιστή

Σε φυλάκιση 21 μηνών με τριετή αναστολή και δικαίωμα έφεσης καταδίκασε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο έναν 55χρονο Βολιώτη που υποδυόταν τον εξορκιστή και πήρε από 24χρονη σερβιτόρα ποσό 2.500 € για να της λύσει τα μάγια!

Η υπόθεση είχε απασχολήσει την τοπική κοινωνία την Πρωτομαγιά του 2016, μετά από καταγγελία από το θύμα του, ενώ ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε δια πληρεξούσιου δικηγόρου και κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της αντίστασης και της απάτης κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας, η δράση του κατηγορούμενου, που υποτίθεται ότι θα της έλυνε τα μάγια, κράτησε για πάνω από έναν χρόνο. Κατά διαστήματα ζητούσε από την 24χρονη ποσά των 200 και 300 € για να αντιμετωπίσει το υποτιθέμενο πρόβλημά της.

Όταν η νεαρή βρέθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από τους αστυνομικούς, οι οποίοι όρισαν ραντεβού της κοπέλας με τον απατεώνα και ο ίδιος έπεσε στη «φάκα» έχοντας στα χέρια του προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο ποσό των 150 ευρώ. Μόλις ο «εξορκιστής» αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για επιχείρηση της Αστυνομίας, άρχισε να φωνάζει λες και… εμφανίστηκαν κακά πνεύματα και προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης, διακινδυνεύοντας ακόμη να παρασύρει με το αυτοκίνητό του τον αστυνομικό που του έκανε σήμα να σταματήσει. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον καταδιώκουν με δύο περιπολικά και τελικά τον ακινητοποίησαν σε απόσταση 300-400 μέτρων από το σημείο του ραντεβού στο κέντρο της πόλης. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι τα χρήματα που έλαβε ήταν οφειλόμενα, ισχυριζόμενος ότι είχε δανείσει ευρώ στην κοπέλα.

magnesianews.gr

Δες επίσης

Τρίτη φορά που την χτύπησαν: Η μητέρα της 22χρονης Λαρισαίας που ξυλοκοπήθηκε στο onlarissa.gr

Σάλο έχει προκαλέσει στη Λάρισα το περιστατικό ξυλοδαρμού 22χρονης Λαρισαίας το βράδυ της Δευτέρας στο ...