Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
trikaladay.gr / Ελλάδα / Οι 3 πρώτες Λέσχες Καπνιστών ξεκίνησαν επίσημα τη λειτουργία τους

Οι 3 πρώτες Λέσχες Καπνιστών ξεκίνησαν επίσημα τη λειτουργία τους

Αφού πρώτα δημοσίευσαν το Καταστατικό τους στο ΓΕΜΗ του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (έχοντας την έδρα τους στο Νομό Αττικής), οι τρεις πρώτες Λέσχες Καπνιστών που συστάθηκαν μετά τη θέση σε ισχύ του νόμου Κικίλια, άρχισαν ήδη να εγγράφουν Μέλη τους όσους καπνιστές επιθυμούν να καπνίζουν στο εσωτερικό του εντευκτηρίου τους χωρίς κίνδυνο επιβολής σε βάρος τους των τσουχτερών προστίμων του νέου αντικαπνιστικού Νόμου.

Εξ άλλου, στη γνωστοποίηση «ίδρυσης Λέσχης Καπνιστών σε κλειστό ιδιωτικό χώρο μη χρησιμοποιούμενο για την παροχή εργασίας» που υπέβαλαν στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ πριν την έναρξη λειτουργίας τους, οι ιδρυτές των υπόψη εντευκτηρίων καπνιζόντων τεκμηριώνουν την (υποστηριζόμενη από τους ίδιους) νόμιμη εξαίρεση του εσωτερικού τους χώρου από τους χώρους μη επιτρεπτού καπνίσματος σύμφωνα και με την επαυξημένη λίστα ‘κόκκινων ζωνών’ του τελευταίου Νόμου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις πιο πάνω νεοσύστατες Λέσχες Καπνιστών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν μέσω της σελίδας στο Facebook που διατηρούν οι “Tobacco Control Consultants – Ειδικοί Σύμβουλοι Επιχειρήσεων” (εταιρεία ίδρυσης & οργάνωσης Λεσχών Καπνιστών).

Δες επίσης

Της κάρφωσε το μαχαίρι στην κοιλιά: Στο χειρουργείο η 16χρονη που μαχαιρώθηκε από ανήλικη στον Κολωνό

Κολωνός ανήλικες: Μία παρέα ανήλικων κοριτσιών συναντήθηκαν το Σάββατο 19 Ιουνίου, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Όμως, ...